Na stadionu u BiH osvanula morbidna poruka

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ccc

Jesi li ponosan? je li ti majka sretn ašto te takvog rodila?

Centarfor

Kad ovo pročitam, nije mi jasno zašto Srbi ne priznaju genocid??? Pošteno je biti ono što jesi, ne treba se skrivati. Budi ponosni genocidaša ako voliš i podržavaš klanje i ubijanje.

IDIOTE

- Ti da razumiješ šta je IP adresa i čime se SIPA bavi i šta su uopšte ovi komentari ovdje ne bi ni bio to što jesi. Glupan koji piše glupe komentare na glupim internet portalima ispod glupi članaka. Ha ja ka IP << ** pardon, GLUPIH članaka... ka **<< ..."IP adresa može otkriti gdje se nalazite. U većini slučajeva to će biti prilično općenit podatak - primjerice, grad ili država. Ali, može biti i preciznija (recimo, kvart). U vašu je IP adresu također uvršten i naziv vašeg pružatelja usluga pristupa internetu. Ti podaci, sami za sebe, ne znače puno. Ali, ako ih se skupi dovoljno i poveže, mogu postati neugodno precizni kad je vaš identitet u pitanju."...

Odlicno

Toooo SRBINE

Vicevi

Zasto bahlija ne jede Svinju? Da ne bi roditelja pojeo.Hihihihihihihi

Djokica mali

Ovi bijednici ce ipak morati zauvijek preko Drine. Ovaj put nema zaustavljanja i spasavanja od strane medjunarodne zajednice kao kad je krenula Oluja i 5 korpus. Do kraja iza Drine.ZDS

Luka

Jesu li i za ovaj grafit krivi Milanović,Tuđman i svi Hrvati po dobrom starom običaju a bošnje cvijeće šareno i mirisno?

ja, .... iiiiii?!?!

ja, .... iiiiii?!?! incko, vrati seeeeeeeeeeee! ahahahahaha

/ Najnovije