Na slobodu pušteni Hasanbegović i Aganović, nema dokaza da su bacili bombu na kuću Čengića

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mika

Ja Tuzilastva i ****a. Sve neznalice do neznalice. Privedu ljude na osnovu rekla kazala , osramote ih u svojoj sredini , traze pritvor 30 dana a onda puste. E ko vam proda te diplome.

BiH

Eeeee milicijo vrati se, propjevali bi vi i sto jeste i sto niste, ovo je dokaz da je demokratija samo za kriminalce.

Nono

Objavili im puna imena i prezimena i prije hapšenja haha. Izgleda da je linč preko medija postao uobičajena pojava.

***

***

333

Kantonalno pravosudje kompletno treba pretresti. Tu se zakopitilo korumpiranog smeca posljednjih 30 godina kao u prici. Svaka cast pojedinim sudijama i tuziocima koji su profesionalci, i koji su o stanju u kantonalnom pravosudju otvoreno govorili jos prije desetak godina i zbog toga trpili posljedice od politike. Debeveca, perica, burzicki i njima slicnih je pravosudje krcato.

/ Najnovije