Na mjestu ubistva Jasmina Berovića: Šta kažu svjedoci, šta prijatelji, a šta MUP

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Nesposobna policija za bili ste sem za zderanje i kladjenje ovu stoku u kasarnu zivom opasati nema izlaska dok se svi ne deportuju ako pokusaju izaci pucati

222

POHAPSITI SVE I P R O T J E R A T I..... H I T N O.

Sarajevo84

Hvala SDA sto ste dozvolili kriminalcima iz drugih zemalja bez ikakvih dokumenata i identifikacije da se slobodno setaju gradom i da ubijaju nasu djecu. To je vrlo "sexy i dobro za nasu ekonomiju" kao sto kaze ministar sigurnosti postavljen ispred SDA. Neka je samo njima dobro i sigurno na Poljinama gdje ni tv ekipa ne moze doci da snimi prilog a ne neki migrant da zaluta. Fuuuuj.

@222&Sarajevo84

Kako vi tako, to su muslimani, naša braća, jadni oni, a vi širite mržnju prema njima samo zato što su muslimani? Je li videte sada zašto prosječan Evropljanin reaguje ovako na Turke, Arape, Marokance, koji kod njih žive od na socijali u toplim i cistim stanivima i opet im pada na pamet da traže neka svoja “prava i običaje” koje su donjeli sa sobom. Je li kapirate sadkoje je naše licemjerstvo braniti tako nešto, ovdje smo napravilo skoro kalifat sa šiša barovima, i Novu Godinu jedva smiješ proslaviti, a htjeli bi da nas gledaju kao Evropljane, a da im morališemo kako trebaju sa svojim migrantima.

MAKTUB

>>Kako vi tako, to su muslimani, naša braća, jadni oni, a vi širite mržnju prema njima samo zato što su muslimani? Je li videte sada zašto prosječan Evropljanin reaguje ovako na Turke, Arape, Marokance, koji kod njih žive od na socijali u toplim i cistim stanivima i opet im pada na pamet da traže neka svoja “prava i običaje” koje su donjeli sa sobom. Je li kapirate sadkoje je naše licemjerstvo braniti tako nešto, ovdje smo napravilo skoro kalifat sa šiša barovima, i Novu Godinu jedva smiješ proslaviti, a htjeli bi da nas gledaju kao Evropljane, a da im morališemo kako trebaju sa svojim migrantima. ka @222&Sarajevo84<< Sjecam se jedne ratne godine. Dosla struja, i tadasnji Predsjednik zbori na TV da treba zabraniti Djeda Mraza. I dok se ne razbuca Maoca i pozatvara stoka koja propagira serijat i ostale gluposti (za jednu evropsku zemlju), bicemo kloaka Evrope. I Biden zna odakle su stigli rusitelji kula blizanaca. Ne zavaravajte se.

Guest

Neka OS BIH bombarduju Afganistan, Pakistan, Bangladeš i ostale zemlje odakle dolaze ti ilegalni migranti.

Gost

To su sve fini momci. Redom doktori i inženjeri. Pitajte Cikotića i Džaferovića.

/ Najnovije