Na balkonu pronađen mrtav muškarac

Fena
Na balkonu pronađen mrtav muškarac
Pixabay / Ilustracija
U protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanskog kantona registrirano je sedam prijava, saopćeno je iz MUP-a HNK-a.

Tokom istog razdoblja iz oblasti javnog reda i mira registrirana su tri prekršaja, a iz oblasti sigurnosti saobraćaja 12 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila lakše ozljede.

PU Mostar u srijedu je oko 18:40 sati dežurni radnik Hitne pomoći obavijestio da se u Ul. K.Tomislava broj 45 u Mostaru nalazi muška osoba koja nepomično leži na balkonu. Dežurna liječnica konstatirala je smrt osobe, a utvrđeno je da se radi o N.P.(1931.).

PS Stolac u srijedu se obratio A.T.(1989.) iz Pješevac-Kule te prijavio kako mu je iz nezaključane garaže otuđena električna bušilica, motorna pila i bunt sistema za navodnjavanje.

U mjestu Počitelj u srijedu je oko 10:30 sati došlo do  prometne nezgode u kojoj su sudjelovali Dario V. (1992.) iz Tuzle i Danijel P.(1994.). Na mjestu događaja izvršen je uviđaj, a  povrijeđenih nije bilo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije