Muškarac upucan na Trgu heroja u Sarajevu, traga se za počiniocem

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BBB

Za vrijeme Trojke i Fortina mandata bilo je više ubistava i pokušaja ubistava nego od Dejtona do Forte ! Nema dana kad neko ne zamakne !

Sda sve med i mlijeko zlatnim kasikama

Za vrijeme Trojke i Fortina mandata bilo je više ubistava i pokušaja ubistava nego od Dejtona do Forte ! Nema dana kad neko ne zamakne ! ka BBB de ba ne seri ziv bio. Dok je sda med i mlijeko teklo. Raspalo se, radprodalo i u stecaj otislo sve zaslugom sda. A onda Koldzu stave za direktora u firmu zrak, po ko zna kojem osnovu i onda i ono malo jada sto je radilo propade. Tako da nemoj te sda propagande.

Re SDA sve med...............

O ubistvima je riječe, budaletino nepismena, a što se tiče meda i mlijeka prije Trojke i Forte i to je bilo kudukamo bolje !

Dosta vise seljacina

O ubistvima je riječe, budaletino nepismena, a što se tiče meda i mlijeka prije Trojke i Forte i to je bilo kudukamo bolje ! ka Re SDA sve med............... Kad si ti sljego u Sarajevo. Kratko ti pamcenje. Ubistva u tramvaju, ubistva na ulici, droga i to sve u vakat sda. Eto komfol odjednom dosla trojka i sve lose. Zaboravio si proteste za vrijeme Semihe Borovac ili tad jos nisi sljego u sarajevo. Ovo je Bosna, nije ni bosnjacka ni hrvatska ni srpska nego nasa zajednicka Bosanska. Dosta religioznih podjela.

I

onda skontaš da smo sve ovo i zaslužili kad pređeš vijest i odgovore na istu...

BBB

Nema nikakve sumnje da je Trojka zaposlila na desetine hiljada svojih uhljeba i da većina novca iz budžeta KS odlazi na medijsko uljepšavanje Fortine nesposobne vlade koja za dvije govine vlasti u KS ni šupu nisu napravili !

Ima sumnje

Nema nikakve sumnje da je Trojka zaposlila na desetine hiljada svojih uhljeba i da većina novca iz budžeta KS odlazi na medijsko uljepšavanje Fortine nesposobne vlade koja za dvije govine vlasti u KS ni šupu nisu napravili ! ka BBB Daj i jedan dokaz. Kakve hiljade. Koji su motivi lazi koje siris. Ni jednu cinjenicu nisi dao

/ Najnovije