MUP KS o stravičnoj nesreći kod Rajlovca: Smrtno stradao mladić, nije imao vozačku dozvolu

1
Radiosarajevo.ba
MUP KS o stravičnoj nesreći kod Rajlovca: Smrtno stradao mladić, nije imao vozačku dozvolu
Foto: A. K. / Radiosarajevo.ba / Ilustracija / MUP KS

Poznat je identitet osobe koja je poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak 5. decembra u 6.45 sati na dijelu kolovoza magistralnog puta M-18, u mjestu Krivoglavci u sarajevskoj općini Vogošća.

Kako su saopćili iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, riječ je o 27-godišnjem H. H., nastanjen u Sarajevu.

U saopćenju MUP-a KS precizira se da je nastradali mladić bez položenog vozačkog ispita upravljao vozilom Volkswagen Fox, koji se sudario sa kamionom MAN, za čijim upravljačem je bio E. Dž. (48), također nastanjen u Sarajevu.

Sve je izgledniji ovaj scenarij o budućnosti Luke Modrića

Sve je izgledniji ovaj scenarij o budućnosti Luke Modrića

Potom je Fox udario i u autobus IVECO, kojim je upravljao A. Z. (55), nastanjen u Travniku.

Od zadobijenih povreda na mjestu nesreće smrtno je stradao 27-godišnjak, čiju smrt je konstatovao ljekar Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo.

Uviđaj su obavili dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo, pripadnici Uprave policije MUP-a KS i ovlašteni sudski vještaci saobraćajne i mašinske struke.

"Pripadnici Odjeljenja za sobraćajne istrage, pod nadzorom postupajućeg tužioca, nastavljaju rad na dokumentovanju ove saobraćajne nesreće. Na navedenoj dionici puta saobraćaj je bio obustavljen u potpunosti od 7.30 do 12.15 sati", zaključuje se u saopćenju MUP-a KS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije