MUP KS: Mladić koji je skrivio nesreću nije imao položen vozački i bio je pod utjecajem alkohola

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NN

Posaljes dijete na skolovanje, uredno zavrsi, zaposli se i kad treba da zivi nadje se neka budala sirovina i sve ti oduzme i unisti.

kinez

TREBA TE RAZNJETI NA KOMADE DA VIŠE NE POSTOJIŠ. KOJI SE TO ŠLJAM NAKOTIJO U SARAJEVU.

Bene

Nije imao vozacku,vozio prebrzo bio u alkoholisanom stanju, i vozao se po gradu bez da ga neko zaustavi. Gdje su svi ti radari i kamere , gdje je saobracajna policija ?

NB

Studentice su poginule prije sedam godina! Šta se promijenilo, osim voznog parka političara!? Narode na noge!!

Berba

Je sin ratnog zločinca

Ask

Krmak rodbina da unajmi kakvog da ga kara svaki dan u cuzi.

Komšija

Slika govori sve. Debilčina.

Zasto

Stalno naglasavate da je doktorica?? da nije mozda ne bi ni pisali o slucaju.

***

Treba uhvatiti

Ne pijem dok Paja vozi

Stalno naglasavate da je doktorica?? da nije mozda ne bi ni pisali o slucaju. ka Zasto A ti što nisi ništa postigo u životu smeta

Od 92

TREBA TE RAZNJETI NA KOMADE DA VIŠE NE POSTOJIŠ. KOJI SE TO ŠLJAM NAKOTIJO U SARAJEVU. ka kinez

***

***

I ubiti

Treba uhvatiti ka Pseto

adi12

frajercina ***** ti tvoju treba te razapet ko isusa krista ni minute ti netreba dati da zivis ni u zatvtoru da boze da to bog vrati oduzmas neduzne zivote gdje je ta ****na drzava samo pricaju nista ne rade gdje je taj narode Bosne I sarajeva izadeimo svi sve su ovo nsas djeca ugedaj mo se na Beogard kako vas nije sram Bosno I Sarajevo izdemo svi zajedno..

/ Najnovije