MUP HNK o napadu na mladiće kod Stoca: Bacali su baklje, palicama ih udarali po čitavom tijelu

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki rubiroza

Lijepe riječi su ukras!

Slučajno

Ma nisu to bili navijači nego organizirana grupa kojom upravlja hdz i osobno čović a pod krinkom navijača,to je strategija i namjera čoviča da obnovi herceg-bosnu etnički čistu od ne katoličkog stanovništva.

Za mikija

***

***

***

Ljiljan:POSEREM I ZAPIŠAM SVE (6%)KRVAČE U BIH

SAMO SAČEKUŠA OKO KUĆE ILI U KUĆI PUŠKA U RUKE I MARVU POTAMANITI SA KOMPLETNOM PRLJAVOM HINJSKOM FAMILIJOM!!

333

Malo predizbornog HDZ fasizma nikada na odmet.

Nadimak...

Dok ne krene oko za oko,zub za zub ovo se nece rijesiti...tek kada oadne par glava onda ce policoja poceti raditi...a mene zanima samo izjava Rame Isaka danas??

Haha

Neće se smiriti dok muslimani ne “oslobode” Hercegovine i naprave i tu “bosnu”.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Fghjkl

***

Habuhabuhabu

Pa to je pokušaj ubistva kad nekog guraš autom sa kolnika. Nekoliko godina zatvora. Jedan će već da propriča koji su.

Promatrč

Je su li ovi iz FK Iskra dobili izvještaj MUP-a HNK-a i/ili su vidjeli oznknake Ultrasa ili je to da podgriju ulje!

I šta radi policija

Hapsi pa u zatvor, najstroža kazna pa pa neka ostari bagra u zatvoru

SAADAM

Izudarali ih palicama i nezna se koje su lake ili teske ozlede neke valjda imaju koji su to strucni doktori dijagnoza tandara mandara

Gost

>>Ma nisu to bili navijači nego organizirana grupa kojom upravlja hdz i osobno čović a pod krinkom navijača,to je strategija i namjera čoviča da obnovi herceg-bosnu etnički čistu od ne katoličkog stanovništva. ka Slučajno<< A Red Army? To je sigurno neko društvo mladeži koji na svojim druženjima recitiraju poeziju?

/ Najnovije