Mučan slučaj kod Kupresa: Sin osumnjičen da je pokušao silovati majku (77). Uhapšen je

0
Fena
Mučan slučaj kod Kupresa: Sin osumnjičen da je pokušao silovati majku (77). Uhapšen je
Foto: Fena / Policija / Ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona u četvrtak su podnijeli tamošnjem tužilaštvu izvještaj o počinjenim krivičnim djelima protiv 53-godišnjeg M. K. iz Bajramovaca pored Kupresa, zbog sumnje da je počinio krivična dijela silovanje i nedopušteno držanje oružja ili eksplozivnih tvari.

Prema navodima MUP-a Livanjskog kantona, 25. aprila pripadnici Policijske stanice Kupres zaprimili su dojavu da je u mjestu Bajramovci kod Kupresa M. K. u svojoj porodičnoj kući uz upotrebu fizičke snage pokušao silovati 77-godišnjakinju.

Nezavisne, pak, javljaju da je riječ o sinu koji je pokušao silovati majku?! Kako se doznaje, sve se desilo u utorak u njihovoj kući, a policiji je prijavljeno da je sin silovao majku, te je muškarac odmah uhapšen.

Evropske države započinju nadlijetanje BiH radi posmatranja potencijalnih vojnih aktivnosti

Evropske države započinju nadlijetanje BiH radi posmatranja potencijalnih vojnih aktivnosti

Izlaskom na mjesto događaja, prilikom obavljanja uviđaja u kući koju koristi osumnjičeni, pronađena je veća količina oružja.

Radi se o 14 ručnih bombi, dvije automatske puške, poluautomatskoj puški i pištolju, te 1.071 metku kalibra 7,62 milimetra.

Osumnjičeni 53-godišnjak je nakon završene kriminalističke obrade, uz izvještaj o počinjenjim krivičnim djelima, predan na daljnje postupanje Kantonalnom tužilaštvu u Livnu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije