Misteriozni nestanak u Doboju: "Preskočila babin krevet, iskočila kroz prozor bosa..."

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Djevojcica od 23 godine

***

Y

"Prosao veliki protok vremena"

Gost_Radio_Sarajeva

Djevojčica od 23 godine. Ili nešto nije u redu sa člankom ili je neko lud.

Svako malo

Svako malo "nestane" neka djevojka,zena ili momak,pa se pronadju nakon nekoliko dana,a mediji pišu li pišu da bi se potom nestala osoba pronasla ziva i zdrava ,a pretpostavljam i *****..

***

Čuda ćini!

Lijepe riječi su ukras!

***

Gist

Uspavala baku pa u provod..Mladost ludost..Samo se nadam da je ziva i zdrava i zelim joj sretan povratak..Ali ovo je postala svakodnevnica,nestanu pa se niodkuda pojave

Alex

Djevojcica od 23 godine??!

/ Najnovije