Mirela Omerović, majka pretučene djevojčice: Prijetili su da će je ubiti!

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Egzo

Ovo se desava kada djecu odgajate sa mrznjom umjesto sa ljubavlju. Crkli dabogda nacionalisti svih boja i denominacija

Xxx

Naravno da ne treba da se šuti i prelazi preko bilo kakvog nasilja ,a naročito kada su djeca u pitanju!! Bez obzira na nacionalnost ,otišlo je sve do djavola sa nacionalizmom,ništa dobro!!!strašno! A ovu nakaradnu djevojčicu treba itekako kazniti kao i djecu koja su podupirala ovaj užas.Djeca su uvijek ogledalo roditelja ,i roditelji bi trebali pod sankcije .

Cccc

Ma pusku u ruke i pobite gamad neodgojenu,pobite joj svu porodicu za primjer.

Jasu

Eto posla za istragu, a i za vas novinare da pratite i izvještavate dokle je istraga došla. Ovo i slične stvari se nesmiju dešavat. Prvo roditelje i zaposlene u školi naučiti kako treba da se ponašaju, pa onda neka oni uče djecu.

Mirko S. Kojotovski

Šta god bih komentarisao ne valja. Današnji roditelji , današnja djeca, prosvjetni radnici, mediji - sve je sluđeno .

N

Ako nisi skontala prvi put kako funkcionise onda je so tebe. Cekajuci neku pravdu od drzave mozes umrijeti samo. Uzmi pravdu u svoje ruke, oko za oko zub za zub. A tom ustasi majku spomenem.

ja

Treba ih sve zatvoriti u dom, roditelje novcano kazniti.

:(

nemam komentar koliko sam šokirana u kakvom društvu živimo...

VRIJEME JE NAPOKON PROGOVORITI PRAVIM JEZIKOM!

nemam komentar koliko sam šokirana u kakvom društvu živimo... ka :( ZIVIMO u drustvu u kojem se obespravljuje svaki BOSNJAK, U DRUSTVU U KLOJEMU SU PLACENI EMDIJI NAJVECI PROBLEM..A SVE ZA STOLICU I FOTELJU...JER ZIVIMO U DRUSTVU GDJE SE SVAKA OBJAVA NA FACEBOOKU UZIMA KAO"ZDRAVO ZA GOTOVO".....zivis u drustvu gdje se Bosnjacka djeca uce da budu "fina, kultruna,emancipovana"(drugim rijecima da opet budu KURBANI kao i 40ih i 90 ih) dok se srpska i hrvatska djeca uce fasizmu...ovo je epilog toga...iz asto se ne objavi IME I RPEZIME ove zlotvorke koja se zove ANGELINA LADAN?U ovoj zemlji se MORA påoceti otvoreno govoriti o stvarima-ne montirati afere-vec reci otvoreno-PROBLEM SU SNSD I HDZ i njihovo bolesno "skolstvo",politika koju su uveli u BiH.Ne daj Boze da je neka Bosnjakinja ili Bosnjak ovo uradio nekom srbinu ili hrvatu-mjesecima bi bilo na NAslovnicama ali posto je Bosnjakinja zrtva-i ne objavljuje se da valja.TU JE PROBLEM!I sad cu JA da ispadnem"nacionalista"jer sam se drznuo RECI ISTINU koju svi znajui a oni koji ovako odgajaju djecu-oni su"fine demokrate"....???

Džasmin

Ja sjećam prije rata u školi je bila grupica tukla slabije oduzimala užine pare a sve to djeca kao nekih zafrkanih i bogatih roditelja.I tako dođe novi u našu školu djete samohranog roditelja a ovi to vole napali i izudarali E mati jadna dolazila roditelj od jednih ove djece preti i šta bi

Džasmin

I sazna ja mislim da je dajdža od ovog jadnog mladića nemogu se sad sjetit a taj momak problem po zatvorima i dođe u školu aj što je uhvatio oca o tog problema tuko ga pred dragim sinom a ostale uhvati poredo i udarao šamare ono spusti ruke pljaaaas.A šta kasnije bilo ti su momci smirili nisu se više bahatili.I koja je priča kad tad naletićeš na pogrešnu osobu

/ Najnovije