Ministar Katica: Od sutra na sigurnost građana pazit će novih 130 policajaca

Radiosarajevo.ba
Ministar Katica: Od sutra na sigurnost građana pazit će novih 130 policajaca
FOTO: Screenshot / Admir Katica
Ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo - Admir Katica poručio je kako će sutra na terenu biti novih 130 policajaca koji će brinuti za sigurnost građana Sarajeva.

"Novih 130 policajaca na terenu. Jer nam je osjećaj sigurnosti građana Kantona Sarajevo najvažniji. Posebno u situacijama kad određeni događaj stvara percepciju nesigurnosti.

Zato, a zbog toga sto mi služimo građanima, na zahtjev i uz finansijsku podršku Vlade Kantona Sarajevo, od sutra će građane Kantona Sarajevo osiguravati dodatnih 130 policijskih sluzbenika iz drugih kantona.

Želimo da se građani Kantona Sarajevo osjecaju sigurno, posebno kada su u pitanju škole, vrtići i sva druga mjesta za koja se procjeni da je potrebno.

I svaku informaciju koju imate dostavite policiji. Pozovite telefonom, dajte je prvom policajcu kojeg sretnete. Ako treba dostavite i meni. Sve će se provjeriti. Jer smo svi na istom zadatku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije