Sarajevska policija uhapsila pogrešnu osobu za ubistvo u Otesu

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Anti Virus

Nema veze samo vi njega Deportujte, ako nije onda je na dobrom putu da i on nesto tako nesto slicno uradi, sudeci po njegovom izgledu.!!

Guest

Kae nacelnik mupa moj me Hašim ko bubanj dere!

Nije mi jasno

Je li ovaj uhapseni koji je pusten, ista osoba sa fotografije koju su objavili u novinama? Ako nije ne znam u sta su gledali kad su ga lisavali slobode. Ovaj trazeni lik sa slike ima 2 karakteristike ocite, a to je tetovaza zvijezdica na vratu, i biljeg na lijevoj strani lica obadvoje? Druga je stvar ako to jest on a ne moze se povezati sa dogadzajem, no VELIKA JE FULA AKO SU HAPSILI COVJEKA bez ovih karekteristika. E svasta

moke

jel to onaj, sto su ga uhapsili u saradnji sa obavjestajnom agencijom? osmice, osmice tvoj je domet spijuniranje sekretarica.

/ Najnovije