Masovna tučnjava kod SCC-a u Sarajevu: Bačen suzavac, policija na terenu

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Samke

Ovako ce nam sve biti dok je tele podbuhlo Katica na celu mupa ks i dok se karikatura Ramo Isak bavi koliko se ljudi s njim slikalo a posao ko **** eto nam ga sad

Komentator

Molim vas ubuduće kad se tučete, nemojte molim vas da policija mora na teren, pa ko će sjediti u kladionicama i ćevebdžinicama, fino se dogovorite i te sjekire i to ostalo ponesite odakle ste donijeli, pustite policiju da sjedi, pa ko će nam paziti konobarice

***

***

pitanje dana

je li vam jasno da ce belaj zakucati i na vaša vrata?

Uzas

Siguran grad. Nema sta

Hej brigade

što je neobično? postpraznične refleksije, sabijeni adranalini, estrogeni itd. eksplodirali neštedimice, skroz sve prirodno!?

Uzas na cestama a policija nema pojma ni o cemu

Naa normalne stalno zaustavljaju i maltretiraju da pusemo test na alkohol, a ove idiote za koje znaju i ko su i sta voze nista! Ministar i komesar potpune neznalice, nisu vidjeli niti prosli dalje od Zaostroga! Kako ih nije stid?!

Hannah

Vi polupismeni radioSA pisci prije svega morate naučiti kako napisati naslov. Mučno je čitati vaše vijesti, ali stvarno.

Tvrtko

To je Sarajevo. Čobanija

/ Najnovije