Masovna tuča u kafani, ima povrijeđenih: Četvorica uhapšena

0
Radiosarajevo.ba
Masovna tuča u kafani, ima povrijeđenih: Četvorica uhapšena
Foto: RAS Srbija / Policija / Ilustracija

Tri osobe su povrijeđene, a četiri uhapšene nakon obračuna u ugostiteljskom objektu u Banjoj Luci.

Kako je saopšteno iz ove Policijske uprave, policijski službenici PU Banja Luka su uhapsili N.P., Z.J., N.N. i Z.D., svi iz Banje Luke, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo "Tjelesna povreda".

Nadležnoj policijskoj stanici istog dana oko 22 sata prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u Banjoj Luci došlo do fizičkog sukoba više lica.

Sarajevo International Guitar Festival: Ovacije i aplauz na koncertu gitaristkinje Kristine Varlid

Sarajevo International Guitar Festival: Ovacije i aplauz na koncertu gitaristkinje Kristine Varlid

"Policijski službenici su izašli na mjesto događaja gdje su zatekli naprijed navedena lica, te utvrdili da su lica N.P., Z.J. i Z.D. zadobila tjelesne povrede i ukazana im je ljekarska pomoć na Univerzitetskom – kliničkom centru RS. Lica su podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola, kojom prilikom je kod lica Z.J. utvrđeno prisustvo od 1,70 g/kg, kod lica N.P. prisustvo od 2,61 g/kg, lica Z.D. prisustvo od 1,40 g/kg i kod lica N.N. prisustvo od 1,12 g/kg alkohola u organizmu", navode iz policije.

Doznaje se da je kod osobe inicijala N.N. pronađen i oduzet suzavac. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije