Majstoru u BiH odbili platiti završeni posao, on sve polupao. Evo šta su nam rekli iz policije

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

adi

to, legendo sa tajkunima koji mise da su bogom dani samo tako treba, jos da ste ****o nalupali bilo bi super

Majstor Riki

Majstore, svaki vid satisfakcije je dobro došao!

Role

Najgore što će dobiti kaznu, možda i zatvor zaglaviti, pa će ga ovaj tužiti za odštetu a ovaj krelac što mu nije platio ništa.

Realno

Lupati nego sta takvih koji ne plate je vise od petine

Sada

E pa neznam jeli u pravu. Vjerujte mnigo sam poslova dala majstorima da urade i platila dabogda im za kijekova trebalo, ma skoro nijedan nije odradio posao kako treba, kad bih pisala mogla bih nabrajati. Laminat škripi, rata ljen i po cenat šuplje, krečenje zaboravi negdje ćošak okrečiti, lakiranje parketa ukrade prvo kantu, drugu na nekoliko mjesta prospe i ne razmaže, kuhinju postavlja pa orobuši na pogrešnom mjestu itd nije ovaj majstor u pravu sigurno ma mogla bi pisati litav dan, pločice ispucale kao da si ih maljem razbijao nije postavio podlogu. Hej ljudi sugurno ovaj nije u pravu ma zauzmu na nekoliko mjesta poslova pa.žure i ništa vjerujte nije kako treba. Ima po neki izuzetak ali ih je malo jedan posto. Varaju brate ili ja zato što sam žensko, ali haram dabogda im za lijekova djeci trebalo kupiš *****ijal,platiš ga koliko traži, kad mu želiš da reklamiraš nikad više ne dođe a kaže doći ću. Ma kad se to postavi gotovo je, ne znaju, neće drži vodu dok mastori odu. I ne podržavajte ga ma imala bi pisati mjesec dana koliko su me izvarali.

Mali

Ispravno

Nasilje nikad ne podržavam

Ovakvih sličnih snimaka sam se nagledao na TikToku. Sigurno je dobio inspiraciju i zaželio se lažne slave.Znao je tačno i šta uništava i da vlasnik nije u kući i koliko će štete napraviti ali se prevario ne računajući da je ovo razbojnički napad na ženu i krivično djelo. Koliko je žena pretrpila straha kada je prema njoj krenuo sjekirom?

Bravo care

Bravo care

/ Najnovije