Lišen slobode: Neočekivana paljba na pripadnike PU Gradška

Radiosarajevo.ba
Lišen slobode: Neočekivana paljba na pripadnike PU Gradška
FOTO: Radiosarajevo.ba / Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška preduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti zaprimljene prijave od 16.  jula 2018. godine u kojoj stoji da se na magistralnom putu Srbac – Nova Topola, u mjesti Inađol, opština Srbac, dogodila saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke ,,Smart Fort“, kojim je upravljao D.B. (1987) iz Srpca. 

Naime, policijski službenici su dolaskom na lice mjesta, u vozilu zatekli lice D.B, te mu se približili sa ciljem pružanja pomoći i utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nesreće, nakon čega je D.B. iznenada otvorio vrata automobila, te iz vatrenog oružja ispalio hitac u pravcu policijskih službenika, navodi se u saopćenju PU Gradiška.

Lice D.B. lišen je slobode, a o navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka i rad na dokumentovanju i kvalifikaciji krivičnog djela je u toku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije