Krvavi pohod u BiH: Dvije osobe izbo nožem - a treću zatvorio u podrum

1
Radiosarajevo.ba
Krvavi pohod u BiH: Dvije osobe izbo nožem - a treću zatvorio u podrum
Foto: Pixabay / Ilustracija

Banjalučka policija uhapsila je D. N. iz Banje Luke zbog sumnje da je počinio tri krivična djela tjelesna povreda i krivično djelo protivpravno lišenje slobode.

Uhapšeni D. N. se sumnjiči da je 3. decembra 2021. godine, oko 17:15 sati u lokalu u Banjoj Luci fizički napao Z. G. iz Banje Luke, a potom ga ubo nožem u desnu nogu.

"Takođe, D. N. se sumnjiči da je 2. decembra ove godine godine u 6:15 u ugostiteljskom objektu u Banjoj Luci, fizički napao oštećenog S. A. iz Banje Luke i potom ga ubo nožem u predjelu glave", saopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Nesreća u Sarajevu: Udaren pješak, velika gužva u saobraćaju

Nesreća u Sarajevu: Udaren pješak, velika gužva u saobraćaju

U saopćenju se dodaje kako postoji osnov sumnje da je D. N. i 2. decembra u 18 sati napao N.S. iz Banje Luke, u ugostiteljskom objektu u istom gradu, piše Srpskainfo.com.

Osumnjičeni D. N. je nakon napada odveo oštećenog i zaključao ga u podrum svoje zgrade.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji se izjasnio da se radi o gore navedenim krivičnim djelima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije