Kamere snimile muškarca: Iz haustora zgrade u Sarajevu odnio nekoliko pari obuće

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Realnost

Kakvi su se sve primitivci doselili u Sarajevo, pa nije vam ovo seoska kuca iz koje ste dosli pa da obucu drzite u haustoru, kao i ostale stvari poput kolica i slicno. Za takve stvari u stanovima postoji ostava ako niste znali!!

jasta

Upravo - vise stvari drze u haustoru nego u kuci, neka im je pokupio

Moks

Pa ko drži obuću ili bilo šta u haustoru?!??? Nazad odkud ste došli ,i ispred kuće (ako je takav običaj!?) držite obuću! Strašno kakav primitivizam! Izgleda da treba na ulazu većine zgrada napisati pravilnik za ove koji ne znaju red:/

NEREIDA

Jaooo, bruke. Fuuuuj stoko seljacka ko vas je zvao, prostacine i papci jedni. Otkud vam pare za kupovinu stanova kad u svojim vukojebinama niste prodali kuce i stale? Papci u vlasti su za sve krivi. Da su oni kulturni i obrazovani, utjerali bi vas 'u suru'. Ovako isti ste, pa bi trebalo dovesti nekog sa strane da kultivise ovaj, nekada Grad, a sad ko kasaba u Anadoliji prije 100 godina. Mrs natrag

Ih nije to ništa

Ima i onih koji se pred ulazom u neku od posjećenijih džamija snalaze u smislu nabavke besplatne obuće. Tako neki lola još lagano i sa saburom isprobava, upoređuje i procijenjuje obuću koja mu najbolje odgovara.

Ima i radova sa kešom

Dok svećenici u posjećenijim crkvama šetkaju sa vrećiicama za skupljanje milodara (novca) među vjernicima, neki od pomenutih žiletima prosjecaju dna od vrećica da otmu šolde.

Cole

Zar imaju zgrade na kromolju???

Guest

Čestitam komšiji koji je odlučio naučiti neke redu!

Hm

Pa dobro, šta ste odmah zinuli! Treba čovjek da se obuje! Premijer države i ostali vam pokrali milione, a vi šutite. A tu na neku sirotinju se sručili! Kakav glup narod!

/ Najnovije