Kako je pas bh. granične policije Celo pronašao drogu u kući dilera

0
Radiosarajevo.ba
Kako je pas bh. granične policije Celo pronašao drogu u kući dilera
Foto: GP BiH / Oduzeta droga i drugi predmeti

Pripadnici Jedinice granične policije BiH Izačić danas su na području Bihaća, pretresli kuće, prateće objekte i vozila u vlasništvu S. K. (27), državljanina Bosne i Hercegovine.

Tokom pretresa, koji je obavljen prema naredbi Općinskog suda u Bihaću, pronađena je veća količina kanabisa, gasni pištolj, devet mobilnih telefona, veća količina novca u raznim apoenima, 25 saksija s zasadom kanabisa, metak za automatsku pušku kalibra 7,62 milimetra, drobilica, sjemena, precizna vaga i snimač za video nadzor s adapterom.

Kako je saopćeno iz GP BiH, droga je pronađena uz pomoć službenog psa za otkrivanje narkotika, belgijskog ovčara imena Celo.

Oglasili se iz SDA: 'Dodikove laži i prijetnje su alibi za secesionizam'

Oglasili se iz SDA: 'Dodikove laži i prijetnje su alibi za secesionizam'

U akciji su učestvovali pripadnici Jedinice GP BiH Izačić i Jedinice GP BiH za podršku i kontrolu Terenskog ureda Zapad Bosansko Grahovo.

"O slučaju je upoznat tužilac Kantonalnog tužilaštva Unsko-sanskog kantona. U toku je daljnji rad na ovom slučaju", saopćeno je iz GP BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije