Još jedna kafanska tuča u BiH: S povredama opasnim po život prebačen u bolnicu

0
Radiosarajevo.ba
Još jedna kafanska tuča u BiH: S povredama opasnim po život prebačen u bolnicu
Foto: RAS Srbija / Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 sinoć su uhapsili osobu inicijala V. P. iz Doboja nakon tuče u kojoj je druga osoba zadobila povrede opasne po život.

Teško povrijeđeni je D. T. iz Modriče.

"Izvršenim alkotestiranjem lica inicijala V. P., utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,61 promila alkohola u krvi", saopćeno je iz Policijske uprave Doboj.

Kako je navedeno iz policije, njimaje isto veče oko 22.50 sati prijavljena tuča u jednom ugostiteljskom objektu u Doboju.

"S obzirom da je radno vrijeme ovog objekta isteklo shodno odlukama Republičkog štaba za vandredne situacije, o svemu je obaviještena nadležna komunalna policija.

Tokom ovog fizičkog obračuna, drugi učesnik tuče, lice inicijala D .L., je prevezeno u dobojsku bolnicu, a potom u Univerzitetsko klinički centar RS u Banjoj Luci", kazali su iz dobojske policije.

Istaknuto je da su policijski službenici PS Doboj 1 mjesto događaja obezbjedili do jutarnjih sati, kada je počeo uviđaj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije