Jezive poruke uznemirile građane u BiH: Poručio da će silovati i ubiti suprugu, pobjegao je

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ovo nijedan zakon ne promjeni

Niti jedan zakon kod nas ovo zlo neće promjeniti, sve dok se u odgoju djece nešto ne promjeni. Roditelji, a i pedagozi po školama, pogotovu osnovnim, zbog pritiska bahatih roditelja stvaraju sve više potencijalnih nasilnika. Žalosno je, ali istinito, da školski pedagozi niti jedno nasilno dijete ne usmjere na pravi put. Tu je više razloga: pogrešan pristup, preko ove djece i njihovih roditelja imaju apsolutnu vlast po školama. Pedagozi sebi za pravo uzimaju da su u svom radu bezgrešni. U svemu kod izbora partnera bitan je pravi izbor. Uglavnom, buduće veze se formiraju po srednjim školama. Srednjoškolke se uglavnom vežu za izrazito problematične, bahate i nasilne momke. Ovo je prvi korak na putu prema zlu. Drugi korak je naravno odmah iza prvog. To dokazuju nemili događaji, poput ubistva srednjoškolca u sarajevskom tramvaju ili ovo zadnje ubistvo „partnerice“ (nekad se to zvalo nevjenčana supruga) u Sarajevu.

Klinika

Ne moze da prihvati svoje ogranicene umne i fizicke mogucnoste , onda maltretira bliznje i drustvo. Koliki je mlakonja , zakuhao pa je pobjegao. Zreo za psihijatrijske klinike.

333

Ovaj se predstavlja kao psiholog i teolog, godinama naprdjuje po dzematima i po internetu, mediji su ga predstavljali uredno kao profesora (sto samo svjedoci o jadnom stanju novinarstva). Jos jedan od "uglednih" gradjana koje je porodilo ovo drustvo koje je "oslobadjanjem" naroda dozivjelo potpunu inverziju, odnosno jos jedan kreten, nasilnik, manipulator i prevarant kog je uzdigao bolesni sistem.

/ Najnovije