Izvučen u toku noći: Pogledajte u kakvom je stanju kamion koji je proletio u provaliju kod Mostara

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Proletio u provaliju?? Bolesni ste vi novinari. Koja provalija budaletino? Sta je proletio, tako se pise je li?? Koji ste vi odroni

alf

hahahah provalija. pa stvarno niste normalni. jadnici lažu za klik više. jadno

...

Još u naslovu: "Pogledajte u kakvom je stanju...." mogliste staviti: "Ako želite znati da li je iko poginuo, kliknite na članak". Odron, stvarno!

Nanna

Umjesto blesavih komentara bilo bi bolje da pitate za zdravlje vozaca i da mu zahvalite sto je spasio od smrti vozaca Pasata, a istog da strogo osudite, vi komentaristi.

/ Najnovije