Uznemirujući slučaj u BiH: Poslodavac brutalno pretukao maloljetnog radnika u kafiću

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

No name no name

Treba životinji Kačić zapaliti a neko da ga uhvati od familije maloljetnika pa ga izlomi kao letvu

OK

Neki rodjak od potkosulje?

OK

Ništa čudno kada su krivousti promicatelji europskih vrijednosti,krivouste nakarade u pitanju!Podmuklo I hinjski kao što je bio I avo !! ka Ljiljan Hebo te mrznja vise, hoces li i jednu pametnu reci?

JA1

Ma hajd nema veze sto ga je pretukao, bar se lijecio u Hrvatskoj umo-bolnici, to je najvaznije. Cuj hrvatska bolnica a nema diskriminacije dole nikako.

Cccc

Seljačka posla

Hava

Seljačka posla ka Cccc Nisu to seljacka posla. To je izivljavanje nad maloljetnom osobom nesposobnom da se odbrani. Nema nista gore nego maltretirati nemocnog. Posebno sto je ponizavajuce i utjece na psihu djeteta. Nadam se da dijete ima oca, brata, strica.

Rito

U moje vrijeme maloljetne osobe su mogle biti van kuće bez pratnje maksimalno do 22 sata .Šta je radio u 2:15. u kafani.

@Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

Amaaan, bolan

U moje vrijeme maloljetne osobe su mogle biti van kuće bez pratnje maksimalno do 22 sata .Šta je radio u 2:15. u kafani. ka Rito Sta je radio? Radio je u kaficu. Jesi vidio naslov: Poslodavac brutalno pretukao maloljetnog radnika.

KO

Lijepe riječi su ukras! ka Ljiljan To ti je pametna. Pa vidio sam ja da si ti SDA glasac 👍 Ja se izvinjavam :) Zanemari ono za pametnu, nisi ti kapacitet pasa moj 👍👍👍

Bubi

Maloljetniče, imaš li nekoga punoljetnog da istrese ovog poslodavca iz gaca? Da mu prebroji zube????

Opancar

Frustrina gazda koji se moze izivljavati samo na nejaci a ako naidje na musku osobu onda je mali mis kojeg niti vidis niti cujes. Treba njemu dati takvu lekciju da i sam osjeti da li to boli.

@rito

U moje vrijeme maloljetne osobe su mogle biti van kuće bez pratnje maksimalno do 22 sata .Šta je radio u 2:15. u kafani. ka Rito Radio svoj posao kao konobar i ostao do kasno u noc, jer je nakon posla morao nesto i privatno dodatno raditi za svog vlasnika tj. robovlasnika.

??

U moje vrijeme maloljetne osobe su mogle biti van kuće bez pratnje maksimalno do 22 sata .Šta je radio u 2:15. u kafani. ka Rito što si glup? Jer je radio!

/ Najnovije