Incident u BiH: Vlasnica pustila psa sa povodca, on napao dijete (5)

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

iskreno fuj

Nedavno je vlasnički pas bez povodca krenuo napasti mog na povodcu koji je gledao svoja posla na drugoj strani ceste. Psa sam spasila, meni je u potpunosti izgrižena ruka i obje noge dok sam pokušavala pobjeći sa psom u rukama. Vlasnik je pobjegao. Kad sam ga našla nakon nekog perioda rekao mi je da nije očekivao da će pas napasti jer eto nije do sada, niti jedno izvinjenje sto izgovora, iskreno želim da se svim ovim ljudima psi oduzmu, nije brate to za teb, ja traumirana pas mi traumiran tebe boli ćošak, nisi se nadao da netrenirana zvijer bez povodca može napasti.

Adi

Vlasnike ovih poganih, agresivnih djukela treba u***, ili cim ga vidis bez brnjice 1000km kazne, sta d*** rade po kladarama, i autima, nek izvuku malo ****cetine , i zarade platu

Nada

Pisete o ovome i gledaj slike krvolocne, a me pisete o upucanom i zivom zakopan psu u Lukavici. Fuj ste!!!!

Fako

Svaku ovu debilčinu s ovim terijerima, pitbulima i kako se već zovu koji ih vode bez brnjice i povodca na ulici treba olešiti tako da iz bolnice ne izađe mjesecima, sve mu živo polomiti. 99% vlasnika tih monstruma koji su u stanju napasti dijete su u vlasništvu spidaša i iskompleksiranih kretenerika svih vrsta. Životinj anije kriva, taj degen je kriv i to treba samo ubijati po ulici. Radi takvih sam kupio pištolj, i uvijek sam ga spreman upotri****ti. I na vlasniku i na ovoj životinji. Žao bi mi bilo životinje, vlasnika ne, ali čovjek mora štititi svoj život i živote svoje djece, ako već ova odvratna država to neće.

Sarajevo

Nedavno je vlasnički pas bez povodca krenuo napasti mog na povodcu koji je gledao svoja posla na drugoj strani ceste. Psa sam spasila, meni je u potpunosti izgrižena ruka i obje noge dok sam pokušavala pobjeći sa psom u rukama. Vlasnik je pobjegao. Kad sam ga našla nakon nekog perioda rekao mi je da nije očekivao da će pas napasti jer eto nije do sada, niti jedno izvinjenje sto izgovora, iskreno želim da se svim ovim ljudima psi oduzmu, nije brate to za teb, ja traumirana pas mi traumiran tebe boli ćošak, nisi se nadao da netrenirana zvijer bez povodca može napasti. ka iskreno fuj Tu ste vi negdje u 5 deka

/ Najnovije