Huliganski ispadi u Hercegovini: Haos nakon utakmice Ljubuški-Sarajevo

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BRAVO HR VATI HERCEGOVCI

ČASNO BRANITE SVOJ KATOLIČKI KRIŽ OD NAJEZDE ISLAMSKIH DEBILA, ZLOČINACA I NEOOTOMANSKIH TERORISTA!! SVAKA ČAST JUNAČINE!! UDRI ZLOČINCA TURČINA!

071

Trideset i kusur godina ista priča, i opet ima ljudi koji je kupuju. Nema bolje ekipe za hinjske režime i hinjske političare za stvaranje utiska destabilizacije, prestravljivanja normalnih ljudi, stvaranja utiska netrpeljivosti, dizanja tenzija, pravljenja histerije, i po potrebi regrutovanja u paravojne i parastranačke vojske koje divljaju i kradu frižidere i utičnice, od fudbalskih navijača. Od Arkana do ovih danas debila. Sve luzer do luzera, a kolektivistički bijesan pas. A činjenicu da je to inžinjering potvrđuju sve i jedan komentar iznad mog. Da kranji rezultat nije tragičan, i da ovdje na kraju niko neće ostati da živi osim 200 000 degenerika i njihovih gazdi, ovo bi bilo prije svega beskrajno dosadno. Kao i svaki film u kom protagonist proživljava stalno isti dan.

Pomirenje

A izdajnik bakir kaze izmedju hrvat i bosnjaka nije bilo zle krvi.Koji glupan ,a vodi stranku ?

/ Najnovije