Horor u Banjoj Luci: Nepoznata osoba nudila novac djeci da uđu u automobil

0
Radiosarajevo.ba
Horor u Banjoj Luci: Nepoznata osoba nudila novac djeci da uđu u automobil
Foto: MUP RS / Policija RS / Ilustracija

Banjalučka policija pokrenula je istragu nakon što se među roditeljima vrtićke djece pojavila informacija da je nepoznata osoba crnim golfom presretala djecu i nudila im novac da uđu u automobil!

Informacija se pojavila u viber grupi, koja okuplja više roditelja, gdje je navedeno da je u naselju Lazarevo nepoznata osoba u crnom golfu, zatamnjenih stakala, navodno nudila novac djeci da uđu u automobil. 

Navodno je isto vozilo primjećeno i u naselju Petrićevac, a ta saznanja su prijavljena policiji. U PU Banja Luka navode da je nadležnoj policijskoj stanici prijavljeno je da se nepoznato lice iz automobila ”golf”, koje se kretalo u naselju Lazarevo, obratilo maloljetnom licu nudeći mu novac i vožnju.

Zanimljiva scena iz Sarajeva: Labrador se sam provozao u tramvaju

Zanimljiva scena iz Sarajeva: Labrador se sam provozao u tramvaju

”To je izazvalo strah i uznemirenost kod maloljetnika, koji se udaljio iz te ulice.

Policijski službenici PU Banja Luka preduzimaju sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja i provjere navoda navedene prijave”, rekla je portparol PU Banja Luka Milana Stojnović, piše ATV

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije