Horor i nasilje: Pojavio se uznemirujući snimak kako suprug zlostavlja Aldinu Bajić

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

horor

***

Papak

VIDEO nećemo objaviti jer je izrazito uznemirujući, ali možete ga pogledati na ovom linku - koje licemjerje novinarsko

Dubi

Mog prijatelja zena zadnjih mjesec dana zestoko verbalnom torturom maltretira. Pruzila jezicinu, galami, tersa, scene pravi u javnosti, mrssska svekrvu i svekra, bas se izivljava. Pravo nasilje u porodi. A on samo suti, trpi, koluta ocima, puse i frkce. Il ce oboliti, il ce mu puci srcka il mozdani...il ce i ona ovako zavrsiti ako mu pukne film. Koga da prijavim za nasilje u porodici? Nju odmah, il preventivno njega. Fakat ce lik puci.

treba papka na 10 godina

***

Samo kazem

Mog prijatelja zena zadnjih mjesec dana zestoko verbalnom torturom maltretira. Pruzila jezicinu, galami, tersa, scene pravi u javnosti, mrssska svekrvu i svekra, bas se izivljava. Pravo nasilje u porodi. A on samo suti, trpi, koluta ocima, puse i frkce. Il ce oboliti, il ce mu puci srcka il mozdani...il ce i ona ovako zavrsiti ako mu pukne film. Koga da prijavim za nasilje u porodici? Nju odmah, il preventivno njega. Fakat ce lik puci. ka Dubi Nije se sramota razvesti.

Hana

Mog prijatelja zena zadnjih mjesec dana zestoko verbalnom torturom maltretira. Pruzila jezicinu, galami, tersa, scene pravi u javnosti, mrssska svekrvu i svekra, bas se izivljava. Pravo nasilje u porodi. A on samo suti, trpi, koluta ocima, puse i frkce. Il ce oboliti, il ce mu puci srcka il mozdani...il ce i ona ovako zavrsiti ako mu pukne film. Koga da prijavim za nasilje u porodici? Nju odmah, il preventivno njega. Fakat ce lik puci. ka Dubi Lijepo mu kazi da joj spakuje par kofera i sutne je iz kuce, ali prije toga sve prijavi Centru za socijalni rad.

Tako to rade pravi muskarci

I mi Puff Daddyja za trku imamo ;)

Ne pijem dok Paja vozi

Mog prijatelja zena zadnjih mjesec dana zestoko verbalnom torturom maltretira. Pruzila jezicinu, galami, tersa, scene pravi u javnosti, mrssska svekrvu i svekra, bas se izivljava. Pravo nasilje u porodi. A on samo suti, trpi, koluta ocima, puse i frkce. Il ce oboliti, il ce mu puci srcka il mozdani...il ce i ona ovako zavrsiti ako mu pukne film. Koga da prijavim za nasilje u porodici? Nju odmah, il preventivno njega. Fakat ce lik puci. ka Dubi Ma djesi(đesi) ti nama mrzitelju šta se radi šta ima novo u Banovićima

t43

Mog prijatelja zena zadnjih mjesec dana zestoko verbalnom torturom maltretira. Pruzila jezicinu, galami, tersa, scene pravi u javnosti, mrssska svekrvu i svekra, bas se izivljava. Pravo nasilje u porodi. A on samo suti, trpi, koluta ocima, puse i frkce. Il ce oboliti, il ce mu puci srcka il mozdani...il ce i ona ovako zavrsiti ako mu pukne film. Koga da prijavim za nasilje u porodici? Nju odmah, il preventivno njega. Fakat ce lik puci. ka Dubi Nek se onda razvedu, ne treba da je tuče ili nek je tuži ne živimo u srednjem vijeku, ima razvod ima tužba. NIje ni čudo što u Evropi muslimane povezuju sa nasiljem nad ženama . DA se ne lažemo ima toga svugdje u regionu, ali među muslimanima najviše.

Ne pijem dok Paja vozi

Papak hrabar pa mlati ženu a ova druga snima.Koji seljačluk na svakom koraku.Papka samo degenekom možeš smiriti.Šta će u zatvoru bildati žderati i srat.Upregni ta vanago da radi da džaba ne leži 100KM mu je dan više već radniku na građevini duplo.

Alf

Ko je on a ko ona? Bitni? Ovakve biraju bas muskarce kao ovaj. I rade sve da isprovociraju musko da bude neuracunjiv. A vi krsite zakon o zastiti licnih podataka

Alf

Papak hrabar pa mlati ženu a ova druga snima.Koji seljačluk na svakom koraku.Papka samo degenekom možeš smiriti.Šta će u zatvoru bildati žderati i srat.Upregni ta vanago da radi da džaba ne leži 100KM mu je dan više već radniku na građevini duplo. ka Ne pijem dok Paja vozi jos jedan koji je mud onja na tipkovnici. Provodis ovdje svaki minut zivota. I sta imas protiv banovica? Ti rodjen na grbavici i mislis to nesto znaci ulicaru papanski?

/ Najnovije