Hodžić porađao trudnicu neprimjerenom silom, beba mrtvorođena

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Konacno

Konacno da se dokrori pozovu na odgovornost. U Sa ih ima koji tako.godinama rade. Mrsko im sredjivati papitologiju. U mom okruzenju znam tri slicna slucaja: jedno djete rodjeno u komi jer nije moglo da izadje i ostalo bez kisika - na kraju rodjeno a ostecenjima na mozgu, drugi slucaj mrtvo rodjeno a treci dr je toliko forsirao manualnu metodu bez kontrakcina da je na kraju beba skroz poderala trudnicu da su je jedva spasili. Dosta vise toj suludoj praksi!

A kada ga oslobode

Kada ga oslobode biće priča da je sve u skladu sa zakonom i pozitivnom ljekarskom praksom.

Glavu u stegu

Treba mu glavurdu mahnitu staviti u stolarsku stegu da osjeti kako je kada si nemoćan a neko te pritišće. Ne znam ko ih nauči da takvim pritiskom forsiraju porod, valjda u 21 vijeku u Evropi ima i drugih metoda!? Takve majmune prije davanja licence treba prvo kod psihologa na test iz empatije i humanosti.

Ha

Kakvi crni doktori,ovo su u 90% sarlatani i nepismeni olosi koji dodju do diplome znamo svi kako.Cast izuzecima.pohlepni majmuni,sto manje im idite i bit cete i zdraviji i sretniji.

uh!

Ovo je teško bilo i dočitati! Nešto sa našim ginekolozima nije u redu, bježe od carskog reza kao da je smrtonosan. Mi smo jedna od rijetkih zemalja na svijetu gdje je smrtnost djeteta i majke na porodi veća u slučaju prirodnog poroda nego u slučaju operativnog. Da ne kažem da se u normalnom svijetu i carski radi sa epiduralnom - žene budu svjesne a ne osjete ništa - i ne uvode se u opću anesteziju, dakle mnogo manja opasnost i za majku i za dijete. Širom svijeta žene maltene s poroda izlaze sa osmijehom a kod nas krvavih očiju i sa doživotnom traumom od silnih poniženja. Kao da ih kažnjavaju za majčinstvo? Nešto nije u redu!

Ex pacijentica

Da je imala novac da plati carski rez bilo bi u redu. Traziio joj je novac kao imeni. To je predsjednik SBB Zenica. Vidis da Avaz ne pise nista. Fuj. Pa glasajte za Fahru

uzas

Stranka za bolju buducnost...bez buducnosti, aBd!!!

Covjek

Uzasno je i citati. Smrskao je zivom djetetu glavu.

Doktor

Ako nemas novac, onda nema ni poroda,cak i ako je zivot u opasnosti. Praksa BH ljekara,zalosno.

071

Ova zemlja je još samo materijal za horor filmove svih podžanrova.

Stoka

Vjerovatno mu familija nije dala kovertu ispod stola. A i žurilo mu se, pa neće valjda zanoćiti porađajući, ko ima vremena za to..

/ Najnovije