Haotičan vikend u Sarajevu: Uhapšene tri osobe

0
Radiosarajevo.ba
Haotičan vikend u Sarajevu: Uhapšene tri osobe
Foto: Arhiv / ilustracija ( Na slici nije prikazan događaj iz teksta)

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) protekle su noći imali pune ruke posla. Uhapšene su četiri osobe. 

U 00.40 sati uhapšeni su M.P. i H.H. iz Sarajeva na području Dobrinje, zbog sumnje da su počinili tešku krađu.  Nkaon završene kriminalističke obrade, osumnjičeni su kratko zadržani u prostorijama policije, pa su pušteni u jutarnjim satima.

Uhapšen je u 23.30 i E.M. iz Sarajeva zbog ugrožavanja sigurnosti na štetu S.H. Drama se desila na području općine Centar. Uhapšeni E.M. je zdražan u prostorijama policije zbog kriminalističke obrade.

Nevjerovatna priča: Ukrajinka (98) pješačila 10 kilometara da pobjegne iz okupirane teritorije

Nevjerovatna priča: Ukrajinka (98) pješačila 10 kilometara da pobjegne iz okupirane teritorije

U toku proteklog dana policijski službenici uručili su 537 prekršajna
naloga, a za lakše prekršaje upozorili su 11 vozača.

Iz saobraćaja je isključeno 40 vozača zbog upravljanja motornim vozilom pod dejstvom alkohola, šest osoba prije sticanja prava na upravljanje motomim vozilom i osam  vozača za vrijeme trajanja zaštitne mjere zabrane upravljanja motomim vozilom, navodi se u saopćenju MUP-a KS. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije