Haos u Pošti dobio svoj epilog: Ženama koje su vrištale na radnice uručeni prekršajni nalozi

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja

Koja to normalna zena nosi u tasni pistaljku? Ocito nisu dobre glave, traze belaja.

Guest

Papanke.

ti

ludače

Razlog

??????

Nedim

AHAHAHAHAHAHA...al me nasmijase. Ovakve "Keren" imaju tonu video snimaka na You tube. Ahahahah...Mislio sam da ovo ima samo u americi.

Jagomir

Jedino sto mi pad na pamet da nisu psihički zdrave... Ne znam sta drugo moze biti da se izazove ovakva lična blamaža

Ne pijem dok Paja vozi

Ove su sigurno došle iz dijaspore. Nije prvi put da ovakve prave probleme samo po džepu

gost

Žene su očigledno došle spremne da pokušaju riješiti napravljeni problem. Ne podržavam, ali me ne čudi obzirom kakvih neobučenih, neljubaznih, nepristojnih, lopova i odvratnih uposlenika ima u ovoj državnoj sisi.

Wea

Radnici nek se zale svom regruteru ratnom zlocincu ili ratnom profiteru ili njihovom narko bosu na poljinama.100 posto stranacki kadar, spavate li mirno oteli ste nekom hljeb iz ruku a bicete pitani za to inshallah

Zivota mi...

...nikad nisam udario zensku osobu, ali mislim da je sreca sto nisam bio prisutan. Ova histerija bi izazvala reakciju...kakve ludace!!!

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

Jedino sto mi pad na pamet da nisu psihički zdrave... Ne znam sta drugo moze biti da se izazove ovakva lična blamaža ka Jagomir Bahatost! Bio sam prisutan kad je jedan lik iz dijaspori napravio frku jer ga ljudi nisu htjeli pustiti preko reda jer je on važan i on je eto proputovao svjet bla bla

Crni

Trebalo je to malo na hlađenje pritvoriti

Ha ja

***

/ Najnovije