Haos u kafani u Prnjavoru: Uhapšen muškarac koji je goste udarao flašom po glavama

1
Radiosarajevo.ba
Haos u kafani u Prnjavoru: Uhapšen muškarac koji je goste udarao flašom po glavama
Foto: HMS / Policija / Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor, preduzimaju sve mjere i radnje na dokumentovanju krivičnih djela Teška tjelesna povreda i Tjelesna povreda - koja su epilog tučnjave koja se ovog vikenda dogodila u kafani u Prnjavoru.

Naime, od strane medicinskog radnika Doma zdravlja Prnjavor, 16. aprila 2023. godine oko 03,50 časova, prijavljeno je da su se dva lica obratila za ukazivanje ljekarske pomoći, zbog povreda koja su zadobila u ugostiteljskom objektu u Prnjavoru.

Izlaskom na mjesto događaja, utvrđeno je da su se navedena lica nalazila u ugostiteljskom objektu u Prnjavoru, te da je istog dana oko 2 sata ujutro, došlo do narušavanja javnog reda i mira, kojom prilikom je lice A.G. iz Prnjavora, fizički napalo oštećena lica, na način da im je zadalo više udaraca flašom u predjelu glava, uslijed čega su oštećena lica zadobila tjelesne povrede.

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Jedno lice se nalazi na liječenju na Univerzitetskom-kliničkom centru RS, dok je drugom oštećenom licu ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Prnjavor.

Lice A.G. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo alkohola kojom prilikom je utvrđeno prisustvo od 0,96 g/kg alkohola u organizmu i ukazana mu je ljekarska pomoć u Domu zdravlja Prnjavor.

"Izvršena je kriminalistička obrada lica A.G. i rad po navedenom predmetu je u toku, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka", saopćeno je iz tamošnje policije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije