Haos u bh. školi: Roditelj urlao na razrednicu koja mu je sinu smanjila vladanje

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Div

Svaka budala je danas roditelj i kao takav on odgaja djecu. Obrazovnim ustanovama se mora vratiti odgojna nota jer ovo nema smisla. Nije djetetu bez razloga smanjeno vladanje.

Gogo

Trebao joj je polomiti i noge i ruke, oni koji nemaju djecu u skoli, pojma nemaju kakvi su nastavnici zlostavljaci...

Bosanac

Salihe sad ce te ta zlocinacka genocidna srpska policija pilomit to su sve genocidasi zlocinacki koji rade u policiji ne bi ti bio u kozi zao mi te Salih

::::;

Neće drvo daleko od klade.I Salihu treba dati ukor nastavničkog vijeća.

Gosca

Trebao joj je polomiti i noge i ruke, oni koji nemaju djecu u skoli, pojma nemaju kakvi su nastavnici zlostavljaci... ka Gogo Imam pedagosko obrazovanje, dvoje djece i neizmjerno sam sretna sto ne radim u skoli. Kakvih sam se samo ja strahota, a cega sve uciteljice, naslusala zadnjih godina...ni pistoljem me neko ne bi natjerao da predajem i raspravljam se s ludim roditeljima.

Ivan

Tipičan primjerak "roditelja". Supruga radila u školi na određeno, nikad se ne bi vratila.

Elenorin

Trebao joj je polomiti i noge i ruke, oni koji nemaju djecu u skoli, pojma nemaju kakvi su nastavnici zlostavljaci... ka Gogo Ti si pravi uzorak niskoristi. S obzirom da dijete nosi tvoj gen, vjerovatno je i ono kao ti. Roditelj koji je urlao na nastavnicu, zbog smanjenog vladanja, nikako nije u pravu. Ako se ne slaze sa tim, postoji pravni put, a ne nasilje.

prosvjeta

Nase kompletno drustvo, moralne vrijednosti su srozani na najnizi nivo. Djecu odgajaju youtube, ''influenceri'' i drugi polupismeni polusvijet, a roditelji su generacija koja je prva odrastala uz internet. najmanje ih isti ti roditelji odgajaju i misle da imaju pravo ,cim im neko dijete iskritikuje za bilo sta, da se okome i napadaju tu istu osobu. Djetetu je vladanje snizeno iz nekog ( vjerovatno opravdanog) razloga i isti taj roditelj da to shvati kao opomenu i u tom pravcu djeluje, dolazi u skolu i uciteljicu napada. Bas lijep primjer djeci!! Sutra kad bude dobio poziv da mu je dijete uhapseno hvatace se za glavu...neka onda ide i dere se na policiju! radim u srednjoj skoli vec 23g, djeca su zlatna kakvi su roditelji.

/ Najnovije