Glumac Moamer Kasumović osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom iz 2021. godine

/ Komentari (46)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Ko bi rek'o...tužno

Adi

godinu dana, umjesto da mu m*** odrezu, to vam je pedofilska vjera, **** vas on, i vasa kvazi vjera

Canceled

Otkazao sam sebe. Canceled. Prvi prepoznati slučaj u BiH... sta sad moamere crni moamere...

Gost_Radio_Sarajeva

Nigdje u svijetu nema da možeš da otkupiš zatvorsku kaznu od godinu dana.

wtf

godinu dana, umjesto da mu m*** odrezu, to vam je pedofilska vjera, **** vas on, i vasa kvazi vjera ka Adi Isto ko da je bio svećenik u župnoj crkvi i birao nedjeljom dječaka za sebe...

šta ba

ako je maloljetnik iz 2021. godine, onda je trogodišnjak! saberite se

Haha

Zastupnica Kluba HSS-a, GLAS-a i DOSIP-a Anka Mrak Taritaš pohvalila je akciju policije zbog privođenja svećenika osumnjičenog za seksualno uznemiravanje 16-godišnjakinje bez da su ranije, kazala je, obavijestili o tome Nadbiskupiju. "Nadam se da će to postati standardna praksa kad su u pitanju optužbe za seksualno zlostavljanje djece od strane svećenika", dodala je podsjetivši na slučaj u kojem je "osječko-đakovački nadbiskup 14 mjeseci dozvoljavao svećeniku kojeg je više djece optužilo za zlostavljanje da i dalje nastavi neometano obavljati svoju svećeničku funkciju".

Pametno dijete

Svaka pohvala hrabrom dječaku koji skupio snage i pameti da istupi javno i u savršenom trenutku sa svojim svjedočanstvom. Impresionirana sam, moje poštovanje! A o otkupu kazni ću reći da želim znati ko je to predložio a ko usvojio i kada? Šta se čeka, hitno ukinuti tu mogućnost, jer i to je kriminal! Ta odvratna serija mi se zgadila još i više. Nije ovaj glumac jedini zlostavljač koji je u njoj glumio. Da nije ovog iznimnog dječaka ne bi se ni znalo za gnjusni čin seksualnog zlostavljanja. Akademije su legla za takve ali svi šute a svi i znaju.

O cemu ti budalo

godinu dana, umjesto da mu m*** odrezu, to vam je pedofilska vjera, **** vas on, i vasa kvazi vjera ka Adi Koja vjera bilmezu? Nije katolicki svestenik

Godinu

dana za pedofiliju. Ima li iko u pravosuđu obraza. Godinu dana za zlostavljanje maloljetnog djeteta. Ima li to dijete oca?

bio

***

ništa ba

ako je maloljetnik iz 2021. godine, onda je trogodišnjak! saberite se ka šta ba Jarane, čitaj sa razumjevanjem... Udahni... E tako. Haj sad ponovo pročitaj. Nema puno. Ako sam ne možeš skontati šta piše, zovni nekog da ti pomogne. Saberi se.

Čudno

Znači fazlinovićev unuk je halkaroš(po onoj sinjskoj halki),a baš me iznenadilo ,jer je izgledalo da voli v***

123

Za trajno uništeno dijete dobio godinu zatvora koji nije odrobijao.Da je mom djetetu tako nešto uradio bilo bi mu zadnje jer bi mu ja presudio.

Nenormalan

Muamere Goodbye Forever. Što si glumio glumio si. Ima li kakvo javno izvinjenje, išta? Pare nisu problem pa ćeš uskoro iskeširati i odštetu djetetu. Nadam se da će biti ogromna, u skladu sa štetom koju si napravio djetetu i njegovoj porodici. I svima nama.

Vjernik

godinu dana, umjesto da mu m*** odrezu, to vam je pedofilska vjera, **** vas on, i vasa kvazi vjera ka Adi NIKAKVA VJERA NEMA VEZE SA TIM; ČITO SI JUČER ZA ONOGA SVEČENIKA KAKO JE DERO CURICU I POLICIJA GA ODVELA IZ CRKVE ZA VRIJEME MISE NEKOM POKOJNIKU, A ONAJ PRIJE NJEGA IMO LJUBAVNIKA,DA BI ONAJ PRIJE NJEGA BIO PEDOFIL.

Munara

Onda ode u prvi saf i trazi oprost.

Poturen

dana za pedofiliju. Ima li iko u pravosuđu obraza. Godinu dana za zlostavljanje maloljetnog djeteta. Ima li to dijete oca? ka Godinu OTAC TOG DJETETA JE KASUMOVIĆU POTURIO DIJETE ZA PARE,A KASUMOVIĆ NIJE HTIO OPET PLATITI I MALI SE UDTO I OSRAMOTIO SEBE,OCA I KASUMOVIĆA.SVU TROJICU U ZATVOR.

Zijo

>>Svaka pohvala hrabrom dječaku koji skupio snage i pameti da istupi javno i u savršenom trenutku sa svojim svjedočanstvom. Impresionirana sam, moje poštovanje! A o otkupu kazni ću reći da želim znati ko je to predložio a ko usvojio i kada? Šta se čeka, hitno ukinuti tu mogućnost, jer i to je kriminal! Ta odvratna serija mi se zgadila još i više. Nije ovaj glumac jedini zlostavljač koji je u njoj glumio. Da nije ovog iznimnog dječaka ne bi se ni znalo za gnjusni čin seksualnog zlostavljanja. Akademije su legla za takve ali svi šute a svi i znaju. ka Pametno dijete<< Slazem se, ali sad se svi najednom pale oko otkupa kazne, a ratni zlocinci osudjeni za 100 puta gnusnije zlocine godinama otkupljuju kazne (neki i od novca poreskih obveznika preko vlade manjeg entiteta) i svi sute...

Godina dana????

Samo jedna godina dana!?!?!?! Ne mogu vjerovati, ko je donio ovakvu presudu? Ovo neće tek tako proći! Koliko će odštete isplatiti žrtvi? Šta je ovaj radio zadnje 3 godine?

drsa

dana za pedofiliju. Ima li iko u pravosuđu obraza. Godinu dana za zlostavljanje maloljetnog djeteta. Ima li to dijete oca? ka Godinu

Šta reče?

OTAC TOG DJETETA JE KASUMOVIĆU POTURIO DIJETE ZA PARE,A KASUMOVIĆ NIJE HTIO OPET PLATITI I MALI SE UDTO I OSRAMOTIO SEBE,OCA I KASUMOVIĆA.SVU TROJICU U ZATVOR. ka Poturen šta znači OPET, tvrdiš da se radi o prostituciji? Otac svodnik i na slobodi? Šta je glumac radio zadnje tri godine, je li dao izjavu za medije?

Semran

Ko kod vidi ovu bolesnu budalu u Sarajevu ili bilo gdje u blizini da ga hrakne među oči,

Dvocjevka

Znači glumac je dvocjevka i to još pedofil.Bravo,šaljite ga u ameriku kod onog deana ili ti ga dina.

Poturen

OTAC TOG DJETETA JE KASUMOVIĆU POTURIO DIJETE ZA PARE,A KASUMOVIĆ NIJE HTIO OPET PLATITI I MALI SE UDTO I OSRAMOTIO SEBE,OCA I KASUMOVIĆA.SVU TROJICU U ZATVOR. ka Poturen ZABORAVIO SAM DA VAM KAŽEM DA JE MENE MOJ TATA, DA SE NALOČE RAKIJEŠTINE, DAVAO NEKIM ČIKAMA.

Glumac pedo

šta znači OPET, tvrdiš da se radi o prostituciji? Otac svodnik i na slobodi? Šta je glumac radio zadnje tri godine, je li dao izjavu za medije? ka Šta reče? GLUMAC JE PEDOFIL ,ALI NARAVNO KRIJE TO U JAVNOSTI,ALI OTAC TOG DJETETA I TO DIJETE NISU NEVINAŠCA I SVU TROJICU U ZENICU.

sar

Trazit hitno obnovu procesa, a tog Sudiju sto ga je osudio samo na godinu dana za silovanje treba takodje u zatvor poslat.. Sudija je korumpirana s*pcina, dao mu je godinu dana zatvora da bi ova odvratna pedofilcina mogla izbjec zatvor, sakrit zlocin od javnosti i "normalno zivjet".. Ovo dijete je reklo za silovanje, gdje su ona koja nisu rekla ?? Gdje je sigurnost te djece oko njega ?? Dali je Sud i Tuzilastvo sakrivanjem ovog monstruma saucesnik u unistavanju necijeg zivota ?? Prodali su dijete za 36500 KM.. Zamislite samo traumu tog djeteta kad je video da je bolesnik slobodan.. Da je Sud DRZAVE BIH-a "zaradio" na njegovom silovanju.. Niko sa sigurnoscu ne moze rec ni da je on jedina zrtva.. Ne znam ko su roditelji tog djeteta.. Zasto kad su vidjeli da pravde nema od Suda i Tuzilastva nisu pravdu uzeli u svoje ruke ?? Postoji mogucnost da je i sudija pedofilcina, pa "brani" svog..

Shan MS

OTROVALI STE SARAJEVO SA SANDŽAKOM.OVAJ OGAVNI TIP NE BI TREBAO NIKAD VIŠE DA GA NEKO ZAPOSLI KAO GLUMCA????

godina dana

saginjanja po sapun, ali ako bude vode. ako ne bude, .... onda nasuho!

Glumac pedo

GLUMAC JE PEDOFIL ,ALI NARAVNO KRIJE TO U JAVNOSTI,ALI OTAC TOG DJETETA I TO DIJETE NISU NEVINAŠCA I SVU TROJICU U ZENICU. ka Glumac pedo JOJ MA ŠTA MI JE DANAS; SVE NEŠTA ZABORAVLJAM; ZABORAVIO SAM DA VAM KAŽEM DA JE ISTI MOJ TATA- NIJE NI MOJ TATA NEVINASCE; SVE JE MENE GONIO DA SE IGRAM SA NEKIM ČIKAMA. ALI JE TO MOJ TATA KRIO U JAVNOSTI.

910k

Vjerovatno je ovo prvostepena presuda i ima pravo na žalbu. Vidjecemo sta ce se dalje desiti. Možda na odstetu ima pravo i maloljetnik ali u drugom postupku.

Sarajlija

Isto ko da je bio svećenik u župnoj crkvi i birao nedjeljom dječaka za sebe... ka wtf Zaboravljas brojne hodze koji ***e djecu, onog iz gluhe bukovice, ili vaseg vjerkog lidera pedofila proroka usta mu se naserem bolesna

Ne pijem dok Paja vozi

Znamo svi

Ne pijem dok Paja vozi

***

Derim

Vidi ti smrde kasumovica , otac ga je bao smrdljivi.treba pedofilcini kicmu slomit , pa nek dr ka u kolicima.

Derim

Dupli poremecaj. Em pedofil , i jos halkar . Zasluzuje dupli degenek.

složni brat

čuj, zove se muamerr (jel to bliskoistočno ili afričko ime)? i još nastran! na stranu

brat za složiti

vidi muharema jest zafrkan, a ona serija o fazlinoviževima pravo seljačka, mahalska, za boš populaciju koja je etno očistila sarajevo

fuj

SMRT pedofilima!

Dragojla

E moj Kasumoviću, da si nad moim djetetom istresao svoj bolesni mozak, ne bi ti dočkao suđenje, ja bih ti presudila! Ne bi ti meni prošao tek tako, platio kaznu, moš misliti. Usput, serija je bila odvratna, ništa mi u Lud zbunjen nije bilo smješno, ama baš ništa, taj humor je za djecu u vrtiću, sjetite se Čkalje, Marice Hrdalo, Mije Aleksića, pogledajte film Tko to tamo peva, ovo vaše kmečanje i drečanje para mi uši i oči, koja budala moraš biti da to gledaš i još da ti je smiješno....evo, sad ću se up...ti 🤣🤣🤣🤣🤣

Dragojla

saginjanja po sapun, ali ako bude vode. ako ne bude, .... onda nasuho! ka godina dana

Dragojla

Bravo za komentar, e baš tako, onda na suho 👏👏👏👏👏👍👍👍👍👍

***

***

Dragojla

Za trajno uništeno dijete dobio godinu zatvora koji nije odrobijao.Da je mom djetetu tako nešto uradio bilo bi mu zadnje jer bi mu ja presudio. ka 123 Bravo, isto bi mu i ja uradila 👏👏

***

***

tuner

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije