FUP uhapsio četiri policajca zbog spolnog odnosa sa nemoćnom osobom

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Drina

Ovo je za metka pa sred glave da se više ovakvi nikad ne rode, kakav zatvor.

Uh

Gamad treba objesiti javno ko u iranu.to je za pakla,prokletnici.

071

Policiju treba pretresti od vrha do dole i provjeriti sve, od diploma i drugih papira do fizičkog i psihičkog stanja, te rada u službi. Ovaj bolesni horor su u stanju, a nisu u stanju da nađu ubice dvojice svojih kolega.

Ma ja

Pola policajaca koji sad rade su prosli kroz rat,imaju svi ko i dem borci neki oblik ptsp,tako da nebi ni u kom slucaju sheli raditi u drzavnim sluzbama.

071

@Ma ja Ma hajde PTSP, ali kako su im promakla ČETIRI pedofila koji su se iživljavali nad djetetom koje je, povrh svega, iz ranjive grupe?

Madalena

@Ma ja Ma hajde PTSP, ali kako su im promakla ČETIRI pedofila koji su se iživljavali nad djetetom koje je, povrh svega, iz ranjive grupe? ka 071 PTSP? Bili u ratu, mladi, zdravi, bio rat. A zene i djeca u ratu? Malo ih, koje ja znam, da imaju traume. Preskakali smo ubijene pored kuca kad bi posli po onu trecinu kruha, brisali litre krvi na stubistu kad je snajper pogodio susjedu kroz prozor, i svasta drugo, pa nismo ni ludi ni lijeni.

/ Najnovije