Epilog žestokih nereda u Mostaru: Privedeno 10 navijača, jedna osoba u bolnici

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

000

Upad u istočni dio Mostara?! Što, jel to zabranjeno kretanje po zonama u Mostaru? Jel završen rat u Bosni?

Latko zBrode

Upad u istočni dio Mostara?! Što, jel to zabranjeno kretanje po zonama u Mostaru? Jel završen rat u Bosni? ka 000 .....ustaşku stoku prebit pa u prdekanu desetak godina.

Red Army

Ajmo ruke gore Zapjevajmo svi Sad na teren izlaze Naši rođeni Igrajte rođeni Čuje se glas Mostarsko srce Kuca za vas Bilo kud da kreneš Mi smo sa vama Jer vi ste ponos Mostara grada Rođen u Mostaru U najljepše doba Mostar u srcu Velež do groba Ooo Rođeni Za koga dat će sve Red Army Za Velež Dat ću sve za Velež, I krv svoju Za crvenu boju Naprijd Velež, Samo naprijed Velež U srcu nam gori Red Army te voli Puši te ga smrdljive ustaše. Znate gdje smo čekamo vas jadovi.

Koel

Dignite se Bosnjaci danas pa nocas masovne proteste pred policijom i polupajte pola zapadne strane

Pucanje

Zašto niko ne objavljuje snimak na kojem se čuje pucanje iz oružja, kakvi topovski udari i prerade crne.

Rođeni

Sada se ne kuka kada treba murija da bije.Svi su kukali kako su poverijeđena prava onog klosara sto su ga malo nalupali.Treba ovu marvu svaki dan lesiti.Nema druge.

/ Najnovije