Epilog pucnjave u Sarajevu: Ibro Miladin predat u nadležnost Tužilaštva KS

0
A. Ka.
Epilog pucnjave u Sarajevu: Ibro Miladin predat u nadležnost Tužilaštva KS
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Policija obavila uviđaj

Ibro Miladin, koji se sumnjiči da je u utorak oko 19.30 satiu ulici ulici Zelenih beretki u blizini hotela "Evropa", pretukao dvije, a potom i ranio jednu osobu, predat je u dalju nadležnost Tužilaštvu Kantona Sarajevo.

Ovu informaciju sa portal Radiosarajevo.ba potvrdila je Azra Bavčić, portparolka spomenute pravosudne institucije.

"Osumnjičeni će biti zadržan 24 sata i u tom zakonskom roku ispitat će ga postupajući tužilac, nakon čega će se odlučiti o daljim mjerama", kratko nam je kazala Bavčić.

Dragan Bursać: Arnaudija, suza na licu Banjaluke, od utorka postaje njen najljepši osmijeh!

Dragan Bursać: Arnaudija, suza na licu Banjaluke, od utorka postaje njen najljepši osmijeh!

Kako je ranije objavio portal Radiosarajevo.ba, Miladin se fizički sukobio sa Timurom Keketovićem i N. S. Miladin je navodno prvo pretukao Timura Keketovića i N. S. Na koncu je pucao i ranio Keketovića.

Kako je potvrđeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS), Keketović je zadobio ustrijelnu ranu noge, dok su i kod N. S. konstatovane teške povrede zadobijene u tučnjavi.

Interesatno je da su Keketović i N. S., iako teško povrijeđeni, sami došli u Univerzitetski klinički centar Sarajevo (KCUS).

Podsjetimo, sve se odigralo u trenutku kada je više građana bilo prisutno u ovom izuzetno frekventnom dijelu bh. prijestolnice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije