Epilog dramatičnog sukoba: Povrijeđena 2 policajca, iz MUP-a KS tvrde nema privedenih

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

h8ter

Nisu mogli identifikovati počinitelje? Ako su pripadnici PU Ilidža, onda pretpostavljam da su ih migranti otkotrljali.

dP

Pretpostavljam da su se automobili sami od sebe prevrnuli, policajci okliznuli na ledu i da je to samo bio dernek na koji su pozvali policajce kao goste. Bagro ublehaška, šta im dozvoljavate.

Sarajevo

Ministre daj ostavku ..

lol

molio bih migrante da ne diraju vise nasu policiju

nemam

Fatmir Alispahić je apsolutno u pravu. Bez bilo kakve diskusije!!!

N.G

E da su upotrebili gumene metke pa palice onda bi se oni potužili kako se nehumano postupa prema njima.Ma dajte policiji odrešene ruke kako bi se smirilo uh

NEREIDA

Niko nije priveden od migranata? Halooo, vrijedjate nam inteligenciju. Jel' vam to neko naredio da ih ne dirate i ne hapsite? Treba dosta ljudi da prevrnu auto. A vi pustili. Ili se auto okliznuo pa se isprevrtao? Iskreno, ovo je ponizenje za policiju. Sta ce jos uraditi? I ko im drzi ledja? I dokle?

Hahaha

Evo vam vase fine brace muslimana, sexy turista. Sad uzivajte s njima dok im uzimate pare, nije valjda da se bojite svojih sexy turista haha.

/ Najnovije