Tijelo Amara Kozlića nikada nije nađeno

Radiosarajevo.ba
Tijelo Amara Kozlića nikada nije nađeno

Uskoro će se navršiti dvije godine od nezapamćene tragedije koja se dogodila u Lašvi kod Zenice kada je Amar Kozlić, upravljajući očevim Audijem, doživio saobraćajnu nesreću u kojoj su stradali njegovi prijatelji Huso Delić i Almen Begović.

Nakon večernjeg provoda mladići su se iz Viteza vraćali kući za Zenicu kada je Audi završio u rijeci Lašvi. Tijela njegovih prijatelja su pronađena u automobilu, dok tijelo Amara, za kojeg se pretpostavlja da je također završilo u rijeci, nikada nije pronađeno. 

U proteklom periodu pojavljivale su se brojne špekulacije. Postavljalo se pitanje je li Kozlić zaista završio u rijeci ili je živ. Njegova majka također je ispričala za naš list da sumnja da je doživio amneziju ili je otet.

Posebno su bile šokantne tvrdnje Amarovog bliskog prijatelja Enesa, koji je putem Facebooka obznanio da mu se javila ženska osoba koja je tvrdila da je svjedočila Amarovoj otmici, piše Crna hronika.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije