Drama u Sarajevu: Muškarac nožem prijetio putnicima u tramvaju

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

?? ? ?????????

Muskarac nije priveden?????

22

Prijetis nozem u tramvaju i ne privedu te? Kako bolan? Angola je austrija za nas

ccc

Greska policije. Nije prekrsaj, Ugrozavanje sigurnosti, krivicno djelo. Ako je tacno da je izvadio noz na putnike...

JA1

Nevjerovatno, znaci mozes i bombu nositi u tramvaju i prijetiti i onda te puste. Koja je razlika izmedju bombe i noza protiv nenaoruzanih putnika? Jos ako ke migrant, zar ga nije trebalo zatvoriti i onda deportovati?

Rajvosa

Mogli su mu I pistolj posudit, ionako njima ne treba.

0000

To može samo u Sarajevu! U svakoj pravoj državi, to bi bio teroristički čin! Ne i u BiH. Terorusti u ovoj državi su zaštićena vrsta, kao medvjedi! I vi hoćete u Evropu?! Malo sutra!

Apsurdistan

Ovo moze samo u ovoj retardiranoj zemlji, napisali mu prekrsaj kao da je pljunuo na javnom mjestu a ne prijetio ljudima ostrim predmetom u sred tramvaja. Bravo policijo nasa, jel trebamo svi nositi nozeve i pistolje da bi se osjecali iole sigurno jer od vas koristi nema!

miki

Svašta!

Guest

jel imao masku? možda su ga po tom osnovu mogli malo šiki-miki (-; jad i čemer

dp

Nadam se da ne sleduje neki natpis u budućnosti poslije ubistva..."od ranije poznat policiji".

/ Najnovije