Dramatične fotografije iz kampa u Blažuju: Prevrnuta i oštećena vozila MUP-a

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Evo SAD

Zar nije previše, kad je previše?

Preporuka za Vladu FBiH

Pripremiti zalihe jeftinih krečnih prahova za konačno rješenje migrantskih kadrova pod nadzorom beogradskih izopačenih intelektualaca i ostalih kolaboracionista svetosavskih ekstremista iz smederevskog pašaluka.

ciquotick

Država nemoćna, gradjani uspavani. Svi vrše svoj uticaj po tudjem moranju da se ništa ne riješi. Migranti ne žele ovdje biti, niti mi želimo da budu a dalje ne mogu. Ali znaju se principi ovo je napad na državu na društveni konsenzus. Hoće li se političari prestati dodvoravati EU zarad očuvanja vlastitig lica ili će zaštiti institucije, javni red i mir.

dP

Spavaš li mirno ministre, dok tvoji turisti batinaju policiju i uništavaju sve pred sobom ?

Slava Storonci

I neki se onda čude što ih u EU ne žele više vidjeti.Pakistanci? Valjda većina. Znate li koliko ih je još zainteresiranih da vam pokaze državu? 210,000,000. Sve kad bi vam ih i uspjelo potisnuti u Hrvatsku došli bi vam drugi. Mnogo više negošto je sad ovih.

moke

Hvala reise, hvala SDA.

071

Samo da dodam da štetu na autima plaćamo mi, intervenciju policije također plaćamo mi, kao što i nesposobnjakoviće, primitivce i hoštaplere na vlasti koji su doveli do ove situacije plaćamo mi. Ali zato nemamo vakcine, dobili smo neupotrebljive ventilatore (platili smo ih 10,5 miliona KM iako im je cijena bila desetak puta manja), ne možemo da se liječimo kao normalan svijet iako i to plaćamo. Da ne nabrajam dalje šta sve nemamo a plaćamo, i šta imamo a nećemo i također plaćamo.

Re 071

Ne placas ti sroljo nista kao sto ne placaju tvoji Srbi i Hrvati nista. Idi u Banja Luku da primis vakcinu nama se nigdje ne zuri !

071

@Za 071 E moj glupsone. Ti i dalje ne znaš zašto ste izgubili izbore u Sarajevu? Zato što i drugi kao ja plaćaju porez, zato što hoće vakcine i zato što im na pamet ne pada da više izdržavaju takve kao što si ti. Baj-baj. I što se mene tiče, izdrži ti bez vakcine i do respiratora (ako se kakav nađe za tebe, jer onih 120 i dalje ne rade).

Katy

Pa eto nekk mediji opet plasiraju kako su jadni i ugrozeni. Trebao je taj policajac upotrijebiti orizje na svakog ko mu se primakne manje od dva metra kao u Americi. Bilo bi bar jedno govno manje.

Koel

Ima li ko da polomi i isprebija ovu stoku i da je zakljuca u zicu pa jeste normalni vi vlastodrsci vidite li vi sta stoka radi u zicu i deportacija jedino rjesenje bez izuzetka onaj milokraj je lwgenda neda u rs i svaka mu cast na tome najpametniji

Nemam

Zasto policija nije koristila oružje?! Očito sa klavirštimerima i inžinjerima ne može se ili ne zna drugačije postupati.

scan

izgleda da je vrijeme za degeneka, pa nek stranci misle šta hoće....

Nemam

Fatmir Alispahić je apsolutno u pravu u vezi ovih individua. Bez diskusije!

Po

Poslali na isilovce i prosuli tezu o jadnim migrantima. Sve deportovati kolektivno ,dai Asas sudi za Locune koje su garant pocinili, pa pobjegli. Ah ta divna Amerika i njihovo uvodjenje demokratije.

Gost

Sad treba migrante premjestiti na Poljine......i zovnuti one koji ih zadrzavaju i podržavaju da ih ugoste i brinu se o njima!! A zna se ko su ti!! Kazu izbjeglice su!!! Pa vise od pola dolazi iz područija koja nisu ugrozena!! Sve mlado, zdravo- dto nisu ostali da se bore za svoju zemlju?? Jer mislite da je u Grckoj bolja situacija sto se tice migrantskih centara!!?? Tamo su smjestena djeca i zene, a ne mladi , sposobni mladici !!!

Ghost

Dzaferovicu izdajice sta si potpisao? Zivota mi, dodirnu li nekog od mojih....

Aha

Dzaferovicu izdajice sta si potpisao? Zivota mi, dodirnu li nekog od mojih.... ka Ghost Ma zna Džaferović s takvima! Bio je u ratu s takvima, kad su odsijecali glave Srbima.

Baki

Oni ne pripadaju Evropi, isuvise su primitivni. U kamenolom da rade dok ne isplate pocinjenu stetu, pa onda protjerati i vratiti odakle su dosli.

Sasa

Smijesno. Ne znam ko je gori ma ustvari ne mogu migranti biti gori od ovog jada koji sebe naziva policija i drzava. Dok kriminalci drogom truju nasty djecu i nekaznjeno ubijaju djecu policija snima PR. Gamad nesposobna.

Gost

Jeli to neka razlika? Pa nije bio srednji vijek pa su se borili sabljama. Kad imaš ratnog zarobljenika onda ga čuvaš i hraniš da pokažeš humanost a možeš ga i razmijeniti pa si tako spasio i svog čovjeka.

Istina

Dokazi protiv mahmuljina i alije, koji nikada nisu objavljeni na multi-kulti, tolerantnim i objektivnim bosnjackim medijima tzv. bht-u i ftv-u: https://youtu.be/nR3fc6n8-g0 https://youtu.be/B2uQ7uD0dfg https://arh4.rtrs.tv/arhiva/2021/01/22/tvclip045887.mp4 https://youtu.be/nJqna_NH3MA https://youtu.be/eLD8k1zzZZA

/ Najnovije