Drama u BiH: Nasilnik uništio stan i povrijedio svoju maloljetnu djecu

2
Radiosarajevo.ba
Drama u BiH: Nasilnik uništio stan i povrijedio svoju maloljetnu djecu
Foto: Laktasiturizam / Laktaši/Ilustracija

Tužilac je, nakon ispitivanja, predložio da se Ozrenu A. (39) iz Laktaša odredi pritvor, zbog sumnje da je uništio stan Centra za socijalni rad Laktaši i tom prilikom povrijedio svoju maloljetnu djecu.

U banjalučkom tužilaštvu su rekli da se on sumnjiči za krivična djela nasilje u porodici i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, javlja Srpskainfo

"Osumnjičeni je juče oko 3.30 časova, u Laktašima, došao do stana koje je vlasništvo Javne ustanove Centar za socijalni rad Laktaši, a koji koristi njegova supruga A.N. sa njihovom maloljetnom djecom A.A. i A.H., te upotrebom fizičke snage razvalio ulazna vrata stana, potom nastavio razbijati, lomiti, prevrtati i bacati stvari i namještaj po kući kojom prilikom su maloljetna djeca zadobila tjelesne povrede", pojasnili su u tužilaštvu.

Zeljković o ranijim nesuglasicama s Barbarezom: "Samo budale ne mijenjaju mišljenje"

Zeljković o ranijim nesuglasicama s Barbarezom: "Samo budale ne mijenjaju mišljenje"

Tužilac je stavio prijedlog za određivanje pritvora zbog postojanja osnovane bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao uticati na svjedoke, te zbog bojazni da će osumnjičeni ponoviti krivično djelo.

O prijedlogu za određivanje pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Banjoj Luci.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije