Drama kod Sarajeva: Vučjak napao djecu, otac dječaka spasio mališane

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ala

Nece ujest hoce da se igra

ja

Nece ujest hoce da se igra ka Ala Djeca su ga ranije maltretirala na neki način, sigurno!

XYZ

Obicno Vučijak ne napada djecu mora da su ga djeca maltretirala.

jah...

Pas bez razloga ne napada, za razliku od ljudi

Gost

Pas je zivotinja, prestanite ga tretirati kao inteligentno ljudsko bice. Psi moraju zakonski i moralno imati brnjicu cim ih izvedes iz dvorista ili stana. Policija mora vlasnicima pasa tu zakonsku obavezno non stop sprovoditi. Cim vide psa bez brnjice odmah kazna.

Dik Trejsi

Pas je zivotinja, prestanite ga tretirati kao inteligentno ljudsko bice. Psi moraju zakonski i moralno imati brnjicu cim ih izvedes iz dvorista ili stana. Policija mora vlasnicima pasa tu zakonsku obavezno non stop sprovoditi. Cim vide psa bez brnjice odmah kazna. ka Gost Pas, narocito vucjak, je inteligentan, tolerantan prema djeci, ubio bi za svog gazdu pomaze kod lavina, zemljotresa, itd. Hajde ti nanjusi kokain u koferu na aerodromu.

budući svaba

e jesmo postali moralno društvo nema dalje pas je ovo pas je ono halo djeca su napadnuta moje da napadne ne samo da bi pas nastrado nego i vlasnik bi završio karijeru na ovom svjetu životinje treba voljeti al i treba da se zna pod kojim uslovima

Zastititi djecu

Pasce eutanizirati, vlasniku 10 godina robije izglasati zakon o obaveznoj brnjici za kerove i povodcu. U slucaju prekrsaja 1 godina zatvora i tretirati kao vatreno oruzje . Vise ljudi moze rastrgati pas i obogaljiti nego otkocen pistolj da opali !!!

/ Najnovije