Dragan Miletić nakon hapšenja završio na UKC RS, priključen na aparate

2
Radiosarajevo.ba
Dragan Miletić nakon hapšenja završio na UKC RS, priključen na aparate
Foto: Arhiv/Radiosarajevo.ba / UKC RS/Ilustracija

Dragan Miletić iz Banja Luke, osumnjičeni za pokušaj ubistva u tom gradu, nakon hapšenja završio je na Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) RS, te se nalazi u teškom zdravstvenom stanju, potvrđeno je Nezavisnim novinama.

Sa UKC RS kazali su da je pacijent D. M operisan zbog krvarenja oko moždanih struktura.

Dragan Rakanović, načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje kazao je da je pomenuti pacijent teškog opšteg stanja.

Svečanim defileom veterana obilježena 32. godišnjica postrojavanja Prve brigade policije Stari Grad

Svečanim defileom veterana obilježena 32. godišnjica postrojavanja Prve brigade policije Stari Grad

"Pacijent je operisan zbog krvarenja oko moždanih struktura, priključen je na aparat za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne", kazao je Rakanović.

U Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka potvrdili da je tužilac koji rukovodi istragom obaviješten o pogoršanju zdravstvenog stanja osumnjičenog.

"Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštvu Banja Luka dana 2. aprila obaviješten je od strane policijskih službenika Policijske uprave Banja Luka da je došlo do pogoršanja zadravstvenog stanja osumnjičenog Miletić Dragana, te da je navedeno lice radi ukazivanja ljekarske pomoći smješteno u UKC RS", kazali su iz OJT Banjaluka.

Podsjetimo, Miletić je uhapšen 2. aprila nakon što je pokušao ubiti sugrađanina u jednom ugostiteljkom lokalu u Zelengorskoj ulici u banjalučkom naselju Paprikovac.

On je, kako je nezvanično tada rečeno, drogiran prvo flašom u glavu udario Sašu Ć. iz Kozarske Dubice, a potom nožem u grudi ubo Dragana S. iz Banja Luke.

"Bilo je krvi i stakla na sve strane", ističu izvori bliski istrazi i dodaju da je Miletić od ranije poznat po sličnim i teškim krivičnim djelima, te da je u više navrata hapšen.

Iz Policijske uprave Banja Luka kazali su tada da je D.M. iz Banja Luke, uhapšen u noći sa subote na nedelju zbog sumnje da je flašom u glavu udario S.Ć. iz Kozarske Dubice, zatim nožem u grudi ubo D.S. iz Banja Luke u ugostiteljskom objektu u ovom gradu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije