Donji Vakuf: Otac osuđen jer je prutom istukao dijete

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ddd

E koji debilizam. Kasnije se nemojte cuditi sto ce nas za par generacija nestati. Nekad je prut jedina opcija i kao neko ko je dobijao prutom podrzavam u potpunosti. Ako ce tom ****nom traumom napraviti covjeka od njega a ne idiota i buduceg kriminalca kojem se sve povlađuje u zivotu, onda to treba podrzati a ne osuđivati covjeka na uslovnu. Debilizam

ka dddd

>>E koji debilizam. Kasnije se nemojte cuditi sto ce nas za par generacija nestati. Nekad je prut jedina opcija i kao neko ko je dobijao prutom podrzavam u potpunosti. Ako ce tom ****nom traumom napraviti covjeka od njega a ne idiota i buduceg kriminalca kojem se sve povlađuje u zivotu, onda to treba podrzati a ne osuđivati covjeka na uslovnu.Debilizam ka ddd<< stapom se dresiraju i odgajaju zivotinje, dijete odgajas licnim primjerom, pravilnim usmjeravanjem i razgovorom... batinama ces samo stvoriti potisnuti strah i agresiju koja ce kad tad izaci na povrsinu

.

Tako i treba biti. Da postoji mogucnost, uvesti i psihotest o sposobnosti da neko bude roditelj prije no sto odluci imati djecu.

Duduk

Batina je iz raja izašla

.

Bogu hvala pa se i to desilo! Ima sigurno najmanje 20 godina kako su u Švedskoj, Danskoj, Finskoj... zabranili tjelesno kažnjavanje djece. I - šta se desilo? Izrasli su fini, staloženi, razumni, vrijedni i odgovorni ljudi. Za SVE psihopate koji bi udarali ljudsko biće s kojim se snagom ne mogu mjeriti: NEMOJTE RAĐATI DJECU AKO IH MRZITE.

Batinaš

Bogu hvala pa se i to desilo! Ima sigurno najmanje 20 godina kako su u Švedskoj, Danskoj, Finskoj... zabranili tjelesno kažnjavanje djece. I - šta se desilo? Izrasli su fini, staloženi, razumni, vrijedni i odgovorni ljudi. Za SVE psihopate koji bi udarali ljudsko biće s kojim se snagom ne mogu mjeriti: NEMOJTE RAĐATI DJECU AKO IH MRZITE. ka . Izrasli su takvi ne zato što nisu tjelesno kažnjavani nego zato što im je cijelo društvo takvo.

Baton

Nikad dijete ni čvokom nisam udario a hvala bogu jedno odhranio u pristojnog i poštenog čovjeka drugo na putu da to postane ako ne i bolje.Sa djetetom moraš biti prisutan biti tu i pametno usmjeravati,batina je brzo "riješenje" za roditelje koji se nisu bavili problemima na vrijeme.

Maksimalan

Bogu hvala pa se i to desilo! Ima sigurno najmanje 20 godina kako su u Švedskoj, Danskoj, Finskoj... zabranili tjelesno kažnjavanje djece. I - šta se desilo? Izrasli su fini, staloženi, razumni, vrijedni i odgovorni ljudi. Za SVE psihopate koji bi udarali ljudsko biće s kojim se snagom ne mogu mjeriti: NEMOJTE RAĐATI DJECU AKO IH MRZITE. ka . sta se ba desilo, izrasli su debili, narkomani, besposlicari i alkoholicari, kao i kriminalci, eto sta je izraslo, niti postuju roditelje niti Boga niti zakon, ***

888

E nek je vala ko god se i izivljava na djecu nek istruxne u zatvoru stoka neopjevana

/ Najnovije