Dok mu je liječila kćerku: Uletio u ordinaciju i nogom udario doktoricu

Radiosarajevo.ba
Dok mu je liječila kćerku: Uletio u ordinaciju i nogom udario doktoricu
Arhiva/Ilustracija / MUP RS / Ilustracija
Policija je uhapsila muškarca čiji su inicijali E. K. iz Kozarca, koji je nasilno ušao u ordinaciju liječnicu B.G. i udario je nogom u glavu.
Dok su medicinski radnici jučer pružali pomoć kćerki osumnjičenog, on je udario nogom u zatvorena vrata ordinacije, potom ušao u ordinaciju i udario liječnicu, piše Srna.

Usljed udarca, B.G. je zadobila povrede glave i potres mozga, zbog čega se javila u Bolnicu "Doktor Mladen Stojanović" u Prijedoru, gdje je privremeno i zadržana, saopćeno je iz Centra javne bezbjednosti Prijedor.

E. K. je osumnjičen za krivično djelo napad na službeno lice u obavljanju službene radnje nad licem B.G. iz Banje Luke i za krivično djelo oštećenje tuđe stvari na štetu Doma zdravlja Kozarac.

O slučaju je obaviješten tužilac Okružnog tužilaštva u Banjoj Luci, kojem će, nakon kompletiranja i dokumentiranja predmeta, biti dostavljen izvještaj protiv E.K.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije