Pohotni Bosanac erotski video-poziv "platio" 700 eura

Radiosarajevo.ba
Pohotni Bosanac erotski video-poziv "platio" 700 eura
Foto: Screenshot / Ilustracija

Zadovoljavanje seksualne strasti na video-pozivu koštalo je naivnog Dobojliju sekiracije, ali i 700 eura.
Da ga je ucjenjivala i taj iznos od njega izvukla, osumnjičena je tridesetpetogodišnja Valerie Gomez iz Obale Slonovače.

Žena iz Obale Slonovače ucjenjivala Bosanca eksplicitnim snimcima

Okružnom javnom tužlaštvu u Doboju podnijeli smo izvještaj protiv V. G. iz Obale Slonovače, zbog sumnje da je izvršila krivično djelo "Ucjena", navodi se u saopćenju Policijske uprave Doboj. Sumnja se da je žena iz Obale Slonovače 4.

“Nekoliko trenutaka užitka, početkom februara prošle godine, putem Facebook Messengera, pretvorilo mu se u noćnu moru. Nije ni znao šta ga čeka”, otkrivaju izvori Nezavisnih.

Kako dodaju sagovornici, u pitanju je sredovječni muškarac koji će svoj nepromišljen potez zasigurno dugo pamtiti.

“Djevojka se lažno predstavila i kontaktirala ga na Messengeru. Potom mu je uputila video-poziv. Bila je gola i to zatražila od njega. I on se skinuo, a potom su se samozadovoljavali”, pojašnjavaju naši sagovornici.

Kako dodaju izvori, Dobojlija tada nije mogao ni da pretpostavi da će uslijediti traumatični mjeseci za njega.

“Ona mu se ponovo javila i ucjenjivala ga da će objaviti eksplicitni video-snimak ako joj ne pošalje pare. Ne znajući šta će, na početku joj je novac i slao, i to dva puta. Ukupno joj je poslao 700 eura”, ističu izvori Nezavisnih.

Međutim, kako dodaju sagovornici, misteriozna djevojka se ni tada nije smirila.

“Tražila je još para. On nije znao šta da radi. Odlučio je sve da prijavi policiji. Kada je to učinio, policija se prihvatila posla, profesionalno obavila istragu i rezultat nije izostao”, navodi se.

Iz Policijske uprave Doboj jučer su saopćili da su dobojskom Okružnom javnom tužilaštvu podnijeli izvještaj protiv V.G. iz Obale Slonovače, zbog sumnje u ucjenu.

“Za prijavljenu se sumnja da je 4. februara 2019. godine, putem društvene mreže Facebook, odnosno aplikacije Messenger, stupila u kontakt sa Dobojlijom, te mu se lažno prestavila, a potom mu uputila video-poziv, prilikom čega je bila naga te je od njega zahtijevala isto, što je on i učinio”, naveli su iz policije.

Kako su dodali, nakon kratkog vremena, osumnjičena je Dobojliji zaprijetila da će, ako joj ne da novac, njegov video-snimak sa eksplicitnim sadržajem objaviti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije