Djevojčicu iz BiH tukla vršnjakinja: Djeca snimala, niko da joj pomogne

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

@!!!

Kakavi su ovo degenerici??? Kakve du ovo krvolocne zvijeri??? I sutra ce to boti majka i imati svoju djecu? Dobro je rekao @ox.. bez suda bi bile polomljene za sva vremena da ni ruku ni nogu ne mogu podici da jedu, a ne da udaraju. OVE MONSTEUOZNE OSOBE SU PRIJETNJA DRUSTVU! TREBA IH IZOLOVATI I SMJESTITI IH POPRAVNI DOM ZA DELIKVENTE DA SE PREODGOJE. NI RODITELJI IM NISU BOLJI, DOK SU ONE OSAKACENE U MOZGU! FUJ..SMUCILO MI SE!

Katy

Ako pokusamo na vrijeme upozoriti u skoli da se nesto desava kazu nam djeca su takva i onda dodje do ovoga. Otac treba da saceka jedno pi jedni i da ih namara . Nista fino nista pedagoski. Samo degenek ovde pomaze.

Bože saćuvaj

Pogledajte naslov "Djevojčicu iz BiH tukla vršnjakinja: Djeca snimala, niko da joj pomogne". Gore je radio Sarajev sa ovako degeneričnim načinom pisanja. Kao da se slučaj desio u Kini. Za ovo mora direktor škole odgovarati kao i nastavnici vjeronauke i zajednilkim podnošenjem ostavke i zabranom rada. Dok učesnicima treba izreči mjere preodgoja.

Sunce

Ova koja tuce gleda snimaju li, popravlja rep...kao da je gluma sve ovo, ne bi li se imalo pregleda...jer ova koja lezi- prosto je prepasivna...u stvarnosti je sve to mnogo gore, mnogo reaktivnije...do smrti se tuku, to je strasno. Niti jedan segment drustva tu ne pomaze, jednostavno se sam covjek mora pobrinuti za te siledzije...kako god to zvucalo "pedagozima"...

Sarajlija

Po meni ovo nije nista strasno. Po uzoru na zenski MMA ili kecere. Mediji gore nasilje prikazuju na naslovnicama sto je opet dostupno djeci od čega oni uce. Tako da ako je neko kriv krivi su mediji.

Dina i Sajra ubise Bosnjakinju koja POSTI a Mario je nagovara da udara jace..

.....i marise je radi Lorene...koliko su samo Bosnjaci razjedinjeni....zalosno...dok srbi i hrvati prave od svojih nacionaliste, SDP i trojka od Bosnajcke djece prave-nove kurbane...ovu malu treba UBITI zajendo sa njenim poganim bratom i jos poganijim roditeljima...djete posti a ona je onako udara..Allah je prokleo!

Jah

Divljaci ovako je sve u drzavi,gamad,gnjide,barbari zaostali.

Zong

Bit ce jos Srebrenica...narod divlji, neuk, primitivan.

A-ha

Svi znamo u kakvom svijetu nažalost živimo. Djecu treba učiti odbrambenim vještinama da se mogu odbraniti, a ako ne mogu, roditelj ga mora zaštiti. Ja bih je istukla istom mjerom kako je ova mala vještica to uradila ovoj curiciTo djeluje 100%

Drzava

Treba krivicne prijave protiv svih roditelja ove monstruozne djece a njih u socijalni rad na casove prevaspitavnja, nazalost i oni su ovo nasilje sigurno dozivjeli od svojih roditelja primitivaca - to je zacarani krug i onda nastrada neko fino neduzno dijete! Da ima drzave i sistema tako bi bilo, ako nema onda se pravda mora rjesiti sakama!!!

Hm...

Krscanski fasizam nije vrsnjacko nasilje. Ovo su Puljine ovcice ispunjene svetim duhom i fratarskom sifilisnom spermom spremne za raj. Krscanski isilovci.

YX

.....i marise je radi Lorene...koliko su samo Bosnjaci razjedinjeni....zalosno...dok srbi i hrvati prave od svojih nacionaliste, SDP i trojka od Bosnajcke djece prave-nove kurbane...ovu malu treba UBITI zajendo sa njenim poganim bratom i jos poganijim roditeljima...djete posti a ona je onako udara..Allah je prokleo! ka Dina i Sajra ubise Bosnjakinju koja POSTI a Mario je nagovara da udara jace.. KAKO SHVATIH, RADI SE O USTASKOJ MLADEZI???

Džasmin

A znam da je to napravila bošnjakinja da je udarala srpkinju vi bi to odma e to je opravdano jer šta su ovi radili po Srebrenici pa po Sarajevu e tako treba ilihrvaticu to isto opravdano sjeti te se Mostara pa Ahmići itd.Ovo je problem svih nacija jer se dijeca vaspitavaju u mržnji dijeca gledaju i slušaju roditelje.A ovu curu treba kazniti ztvorom i roditelje isto novčano i zatvor

Džasmin

Greška ne uče samo srbi i hrvati svoju djecu mržnji već i bošnjaci

Div

Ja sam više zgrožen ovim komentarima. Nažalost, svi komentatori bi bili na strani nasilnika, niko nebi pomogao djetetu nad kojim se vrši nasilje bez obzira kojoj religiju pripadalo. Svi bi produbljivali sukob, nitko ga ne bi rješavao. Toliko o nama...

Džasmin

Tačno još bi i navijali kakvi smo postale nule od ljudi i ovo društvo je dno dna

KLOSA

OVA DANJASNJA DJECA SU MONSTRUMI A I VLAST JE PUNO POGRIJESILA NAMJERNO ZAKON DONESEN DA MALOLJETNICI MOGU RADITI STA HOCE DA NE ODGOVARAJU RODITELJ SVOJE DIJETE NESMIJE SIPKOM KAZNITI TO SAMO IMA U BIH

Džasmin

Da baš tako djeca su danas toliko nasilni.U moje vrijeme se znalo za takvu djecu pošalje te u popravni dom i sad bi takav trebao zakon

/ Najnovije