Direktor škole na Grbavici i dvije osobe optuženi zbog pogodovanja optuženom za bludne radnje

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Novinarčine

Gdje je ime kriminogenog smrada? Koja je svrha navoditi imena i prezimena kreatura koje su ga nastojale zaštiti a njegovo ime, ime nasilnog i bahatog nasilnika, prešutjeti?

Samke

Da se zna pedofil je zet Keme Ademovica eto Narod i prah

kraj teksta pogledaj

Gdje je ime kriminogenog smrada? Koja je svrha navoditi imena i prezimena kreatura koje su ga nastojale zaštiti a njegovo ime, ime nasilnog i bahatog nasilnika, prešutjeti? ka Novinarčine pa piše ti, Samir Alihodžić

Sarajlija

A je li Azemini Macić zabranjen rad u drugoj školi? Pitam za druga...

Svega u školama

Neuki se uhl**** u školama jer imaju diplome a moral, svijest i odgovornost zaostali. I što će takvi sa registrom kada ne štite djecu dok su na radnom mjestu? Ovako podržavaju pervertite i osnažuju ih. U nekim školama se ignoriraju ovakvi slučajevi, negdje svog uhl**** ministarstvo samo premjesti u drugu školu a pedofili ostaju pedofili zauvijek. Nije to bolest jer se ne može izliječiti. Da iko pita djecu viših razreda, mnogo bi se saznalo. Uvijek se zanemaruje njihov glas i to je bolno u našem podneblju. Oni znaju mnogo, ne ustručavaju se kritizirati, imaju stav o svemu, žele govoriti. Za ministarstvo su samo broj, nikada ni jedna stručna anketa o najvažnijim pitanjima nije napravljena sa njima.

Boško Buha

Šta kaže Serudin Sivro? Neka opet citira sam svoju izjavu,požurio je sa odbranom… Doživotni sindikalac ,izjavi neki dan ,skole treba da se bave samo obrazovanjem, izostavio je”odgoj”,tokom cijele emisije nije niti spomenuo odgoj.Pricao je o svemu i svačemu …i obrazovanju djece.Nemam informaciju da li je to osnovan i sindikat djece i da li je on i njihov precjednik?

/ Najnovije