Detalji užasa u BiH: Vlasnik kopirnice ubio radnicu, iza nje ostali sin i suprug

5
Radiosarajevo.ba
Detalji užasa u BiH: Vlasnik kopirnice ubio radnicu, iza nje ostali sin i suprug
Arhiv / Ilustracija

U ulici Islambegovića put u Zenici sinoć su pronađena dva tijela, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

"Pripadnici Policijske stanice Centar - Zenica zatekli su dva tijela u kopirnici za ključeve. U toku je uviđaj koji će se obaviti uz prisustvo dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona", kazali su nam iz Operativnog centra MUP-a ZDK.

Prema prvim informacijama, vlasnik kopirnice NO8 Muhedin B. (63) iz pištolja je ubio svoju radnicu Nerminu P. (54), a potom sebi oduzeo život.

Potvrđeno: Predloženo određivanje pritvora Admiru Arnautoviću Šmrku

Potvrđeno: Predloženo određivanje pritvora Admiru Arnautoviću Šmrku

Uviđaj je sinoć kasno okončan u kopirnici ključeva NO8. Uviđajem je rukovodio dežurni kantonalni tužilac Tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona. 

Podsjetimo, Policijska uprava Centar Zenica, naime, sinoć je, oko 21.20 sati, dobila dojavu da se u radnji nalaze tijela Muhedina B. (rođen 1959.) i Nermine P. (rođena 1968.), pored kojih je pronađen i pištolj pa se zbog toga pretpostavlja da se radi o ubistvu i samoubistvu.

Tijela su nakon uviđaja prebačena u Prosekturu Kantonalne bolnice Zenica te će, vjerovatno, biti naložena njihova obdukcija, ali o tome odlučuje Tužilaštvo ZDK. 

Iza Nermine su ostali suprug i sin.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Najnovije